Treceți la conținutul principal

Sunt la dieta Negru Beznă!


 


Vă povesteam în acest articol că m-am tot chinuit cu fel și fel de diete și tot nu slăbeam, până când, venind într-o zi de la sală, eram total demoralizată și nu mai știam ce să fac.


Norocul meu a fost că în acel moment a venit și fratele pe la mine și i-am zis că vreau să fac într-un fel, să mai dau și eu jos câteva kg. Nu că eram grasă, dar simțeam nevoia să nu mă mai simt așa pufi, până și degetele erau umflate.


Și-atunci a rezolvat problema destul de rapid: mănânci 1500 de calorii pe zi.


Inițial am spus că e greu, dar ușor ușor, a început să devină un obicei.


Imediat a doua zi am început această "dieta Negru Beznă" (dacă vreți să știți de unde Negru Beznă, citiți acest articol și veți afla) și părea destul de ușor de ținut. Partea proastă era că nu aveam cântar de bucătărie și cântăream din ochi.


Am dat comandă de un cântar de bucătărie, am folosit și aplicația My FitnessPal, iar cantitățile de mâncare s-au redus enorm. Este o mare diferență între cântăritul "la ochi" și cel ca la carte. direct pe cântar.


Câteva luni, cred că două luni, am continuat cu My FitnessPal, însă dezavantajul acolo era că găseai multe rețete sau produse din alte țări, dar nu zic, te descurci dacă vrei. De ce am trecut la altă aplicație, mai exact, motivul a fost că și Raluca (my bff), a început să își numere caloriile și mi-a zis de Eat&Track. Avantajul este că dacă vrei versiunea Premium este mult mai ieftin (84 de lei/an) față de My FitnessPal  și pe lângă asta, daca mai ții cu cineva și are și acel cineva varianta Premium, vă puteți împrieteni și puteți urmări ce mâncați, puteți copia rețetele/alimentele și așa vă este mult mai ușor.


Iar când vă spuneam în articolul cu pizza, că mănânc orice, nu mințeam.Am slăbit aproximativ 9-10 kg (nu se vede așa mare diferență, dar eu o simt pe haine), mâncând de la salate, mazăre cu pui, orez cu pui până la pizza, burgeri și Kinder Country. 


De exemplu ieri am mâncat clătite proteice, 2 felii de pizza și piept de pui cu salată (la care am pus doar sare, două pufuri de oțet balsamic și un puf de ulei de măsline).


Acum totul ține să intru mai puternic în sport și să merg mai des la sală, să mai slăbesc încă vreo 4-5 kg și apoi să mă mențin. Sună ușor, dar să știți că am zile în care îmi bag picioarele și mănânc....ORICE! Indiferent de calorii. Însă ce m-a ținut pe linia de plutire, a fost că a doua zi am luat-o de la capăt și am continuat cu număratul acestor minunate calorii.


Voi încerca să pozez mai des ce îmi fac de mâncare, deși câteodată se repetă atât de des, încă nu mai văd sensul să pozez și să vă arat că nu mor de foame, ba chiar din contră! :))


Voi sunteți la vreo dietă? Cum faceți față?
Hugs de la distanță!

litera.ro f64.ro casapractica.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!