Treceți la conținutul principal

Pasiuni after job: lumânări parfumate, articole personalizate.
Cei mai mulți dintre noi ne pierdem în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 9:00 până la 18:00, între rapoarte, cifre, ședințe și e-mail-uri gata să fie rezolvate.

La final de program parcă tot ce ne dorim este să ne întindem pe canapea, cu Netflix-ul pornit.


Cei mai fericiți se ocupă de propria afacere și, cel mai probabil, lucrează de dimineața până seara, dar la final sunt împliniți că au făcut-o pentru ei și a ieșit ceva din mâinile și mintea lor.

Așa că, dacă ai o pasiune, nu aștepta să te tragă cineva de mână și să iți ofere toate condițiile să iți duci visul la capăt. Începe de undeva și încearcă să nu abandonezi după primul eșec sau după primul lucru care nu a ieșit perfect. Întotdeauna avem lucruri noi de învățat și suntem norocoși că ne trezim a doua zi și putem lucra la asta.

Așa și noi, după ce terminăm cu toate ședințele și tot ce mai avem de făcut, mai turnăm o lumânare, mai printăm un tricou sau mai facem niște stickere.

Care noi? Păi, v-am tot zăpăcit pe Facebook sau pe Instagram cu un cont care se numește NBZ Custom Designs. Acei noi.

În momentul de față NBZ Custom Designs este locul unde ne lăudăm cu talentele noastre, adică eu cu lumânările mele parfumate și fratele meu cu ceea ce printează și personalizează.

Suntem fericiți când iese ceva frumos din mâinile noastre, ne enervăm când nu ne iese așa cum ne-am fi dorit, ne dorim să ne perfecționăm de la un produs la altul și să vă încântam privirile.


Stickere realizate pentru tovarășii de la HipHopKulture.ro.
Lumânări realizate într-o sâmbăta ploioasă de mai cu aromă de portocale și buttercup.


Un tricou la care s-a lucrat cu drag pentu un fan și prieten în același timp.


Așadar, o să vă ținem la curent cu ce ne mai ocupăm noi timpul pe paginile noastre de Facebook și  Instagram.Pe mine mă găsiți și pe paginile de Facebook, Instagram, Youtube, iar pe bro, Adrian Stoica îi puteți urmări și talentul în muzică pe Youtube și când mai pune câte ceva pe Instagram.

Vă îmbrățișez de la distanță!
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!