Treceți la conținutul principal

28 martie - ziua în care s-au închis parcurile. Mai contează mișcarea?28 martie 2020 - ziua în care s-au închis și parcurile.Cumva era de așteptat, dar unii dintre noi poate speram să nu se întâmple asta. Sunt conștienta că este spre binele nostru și să ieșim cât mai repede și sănătoși din toată situația actuală.O să fie bine! Să rămânem conștienți și responsabili. Atât zic, fiindcă in rest suntem bombardați cu informații și sfaturi de peste tot.Una peste alta, dacă s-au închis și parcurile, cei care mai alergau, acum o să vă opriți din a mai face mișcare?Sper că nu. Eu, cel puțin, am fost demoralizată de dimineața, însă am fost ajutată să mă pun imediat pe picioare și am fost sfătuită să investesc în ceva care să îmi facă viață mai ușoară în perioada de carantină și nu numai.Astăzi am investit într-un stepper pe care l-am și testat. Cel pe care eu îl am, își face treaba, adică am pus un episod din Toy Boy (serial pe Netflix), care dureaza o oră, m-am urcat pe el și am început să lucrez. Vreau să va spun că după o oră, eram transpirată toată, ceea ce înseamnă că și-a făcut treaba. Aparatul a venit incorporat și cu corzi elastice, cu care iți poți lucra și partea superioară a corpului. Recunosc, le-am folosit aproximativ 10 minute, pentru că m-am gândit că mâine, oricum, îmi voi face antrenamentul cu gantere.Pentru fete, inainte de work-out, dacă vrei, poți să te dai și cu o cremă pentru celulita, că să ai niste picioare de vis la vara, când o să ne bucuram din plin de căldură de afară. O să vă arăt în poza de mai jos ce cremă am folosit eu.Pe toate le puteți comanda online.Am făcut un research pentru voi cu niște steppere pe care le puteți achiziționa:

STEPPER MS500 NEGRU DOMYOS - urmăriți-l, fiindcă apare și dispare din stoc. Se pare că lumea e pusă pe sport.

Ministepper DHS 5306 3205306

STEPPER MS120 DOMYOS - același sfat ca la primul stepper

Stepper mini inSPORTline Jungy

Stepper cu ghidon DHS Fitness 3030, max 120 kg În rest cum sunteți? Cum rezistați zilele astea? Vă e greu? Sunt curioasa de trăirile voastre!
bestvalue.eu

footshop.ro

vivre.ro

Comentarii

  1. Ce fain pare stepperul tău. Mai ales că are și corzi. Și mai tare este că ne-ai dat și exemple de unde poate fi achiziționat. Eu fiind în Franța vreau să îmi iau de aici, online. Chiar cred că voi face o cercetare zilele astea. Zi bună! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!

Cum să îți faci tenul fericit

„Frumuse ț ea e o scrisoare de recomandare pe care natură o dă favoriților ei.” — Voltaire            Pornind de la această idee, vreau să vă spun că orice om este frumos în felul său, orice persoană trebuie să aibă grij ă  de caracteresticile fizice, însă și de cele interioare. Pentru a fi un om frumos, trebuie să nu uiți să fi și bun, iar eu am crescut într-o familie unde aceste două aspecte sunt esențiale.            Mamă îmi spune până și în ziua de astăzi că trebuie să am tenul îngrijit, părul curat, hainele călcate și "să îmi văd de treburile mele", adică să nu fac rău nimănui și să încerc să am un comportament care să nu deranjeze pe cei din jurul meu.             Însă de când eram mică am fost fascinată de ceva: mama mereu se  trezește mai devreme, înainte de a pleca la serviciu și își repet ă  ritualul de frumusețe. Nu înțelegeam pe atunci ce e de făcut și de ce trebuie să te trezești așa devreme, în loc să te trezești, să te îmbraci și să pleci, după