Treceți la conținutul principal

28 martie - ziua în care s-au închis parcurile. Mai contează mișcarea?28 martie 2020 - ziua în care s-au închis și parcurile.Cumva era de așteptat, dar unii dintre noi poate speram să nu se întâmple asta. Sunt conștienta că este spre binele nostru și să ieșim cât mai repede și sănătoși din toată situația actuală.O să fie bine! Să rămânem conștienți și responsabili. Atât zic, fiindcă in rest suntem bombardați cu informații și sfaturi de peste tot.Una peste alta, dacă s-au închis și parcurile, cei care mai alergau, acum o să vă opriți din a mai face mișcare?Sper că nu. Eu, cel puțin, am fost demoralizată de dimineața, însă am fost ajutată să mă pun imediat pe picioare și am fost sfătuită să investesc în ceva care să îmi facă viață mai ușoară în perioada de carantină și nu numai.Astăzi am investit într-un stepper pe care l-am și testat. Cel pe care eu îl am, își face treaba, adică am pus un episod din Toy Boy (serial pe Netflix), care dureaza o oră, m-am urcat pe el și am început să lucrez. Vreau să va spun că după o oră, eram transpirată toată, ceea ce înseamnă că și-a făcut treaba. Aparatul a venit incorporat și cu corzi elastice, cu care iți poți lucra și partea superioară a corpului. Recunosc, le-am folosit aproximativ 10 minute, pentru că m-am gândit că mâine, oricum, îmi voi face antrenamentul cu gantere.Pentru fete, inainte de work-out, dacă vrei, poți să te dai și cu o cremă pentru celulita, că să ai niste picioare de vis la vara, când o să ne bucuram din plin de căldură de afară. O să vă arăt în poza de mai jos ce cremă am folosit eu.Pe toate le puteți comanda online.Am făcut un research pentru voi cu niște steppere pe care le puteți achiziționa:

STEPPER MS500 NEGRU DOMYOS - urmăriți-l, fiindcă apare și dispare din stoc. Se pare că lumea e pusă pe sport.

Ministepper DHS 5306 3205306

STEPPER MS120 DOMYOS - același sfat ca la primul stepper

Stepper mini inSPORTline Jungy

Stepper cu ghidon DHS Fitness 3030, max 120 kg În rest cum sunteți? Cum rezistați zilele astea? Vă e greu? Sunt curioasa de trăirile voastre!
bestvalue.eu

footshop.ro

vivre.ro

Comentarii

  1. Ce fain pare stepperul tău. Mai ales că are și corzi. Și mai tare este că ne-ai dat și exemple de unde poate fi achiziționat. Eu fiind în Franța vreau să îmi iau de aici, online. Chiar cred că voi face o cercetare zilele astea. Zi bună! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva! Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.

 Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare. În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care acceptau tichete de vacanță, …

Din seria "Interviuri cu oameni faini", azi vorbim cu Oana - Blogtomedia.com

Anul acesta am decis să nu mai amân nimic și să investesc în ceea ce cred eu de cuviință că este mai bine. Vreau să investesc în oameni și în poveștile lor, vreau să mă conectez mai mult cu ei și să leg prietenii cât mai frumoase.Pe lângă faptul că această pandemie ne face să ne punem super multe întrebări și parcă redescoperim esența vieții, eu întotdeauna am fost o persoană sociabilă, deschisă și mereu gata să cunosc oameni noi.Motiv pentru care mă gândesc că pe blog-ul meu veți vedea cât mai multe interviuri. Interviuri cu persoane care ne vor dezvălui poveștilor lor de viață și vă vor inspira cu felul lor de a fi.Astăzi vorbim cu Oana. Oana deține, așa cum spune ea, "copilașul ei online"Blogtomedia.com și mi-a răspuns la câteva întrebări.Pentru a ne mai descreți puțin frunțile și pentru doza de un zâmbet meritată, vă invit să parcurgeți întrebările și răspunsurile ei sincere de mai jos.Enjoy!


Devinaesteiza: Buna, Oana! Iți mulțumesc că ai acceptat să te cunoaștem ma…

Gânduri mai mult sau mai puţin..adânci.

Şi trec să-mi mai las puţin amprenta pe aici, chiar dacă probabil n-o să citească multa lume, dar măcar pentru "fanii" mei, să nu îi las cu gustul amar de dezamăgire din cauza faptului că nu am mai venit cu ceva nou şi mai ales creaţie proprie cam de multicel :)).


Zilele acestea cred că tocmai mi-a fost lansată o provocare, ea fiind următoarea: când îmi doresc ceva foarte mult să fac totul pentru a obtine(nu că nu aş face asta deja, dar simt că nu destul de mult). Desigur, acum o să spuneti ca totuşi ţine, în mare parte, de norocul cu care am fost inzestrată de când m-am născut, dar eu zic că totul ţine de noi, de cât de mult efort depunem pentru idealurile noastre şi cât de mult credem în ele, dar n-o să fiu ipocrită acum să spun că nu conteză deloc norocul ;). La fel ca un copil care îşi doreşte cu ardoare acea jucărie din vitrină, ce-i drept pe vremurile astea de criza veţi spune că e cam greu de obţinut, dar el plânge şi iar plânge, până când, de obicei, mama cedează, iar…