Treceți la conținutul principal

S-a relansat HipHopKulture!


 


Mai ții minte verile în care plecai cu casetofonul pe umăr și te duceai să joci baschet? Sau zilele în care va întâlneați în spatele blocului și făceați schimb de casete și mai stăteați la o vorbă? Sau zilele în care îți luai piese noi de pe DC++ ?Ei bine, acele zile nu le putem aduce înapoi, însă este bine că au fost, avem amintiri frumoase, cum multe lucruri nu le putem aduce înapoi, dar rămânem experiența și ce am învățat. Și așa cum toate evoluează în viață și timpul trece, cumva trebuie să ținem pasul cu "moda" și să ne adaptăm la ce se întâmplă în jurul nostru.


Dovadă vie că s-au adaptat și sunt la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea hip-hop-ului sunt cei din echipa HipHopKulture. Dacă ascultați hip-hop, sigur ați mai auzit numele acesta,  și o să vă spun că acum aveți ocazia să îi întâmpinați, din nou, cu brațele deschise. 

Conceptul nu este să readucă la viață tot ce a înseamnat pe vremuri HipHopKulture, ci să să ia totul de la zero, așa cum spun și ei pe pagina de Facebook. Se dorește realizarea unei comunități frumoase, un loc unde să fiți la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe scena muzicii hip-hop, evenimente și artiști din România care merită promovați.Partea cea mai interesantă, din punctul meu de vedere, este că pe website-ul lor, fresh ca o limonadă rece, îți poți crea cont și poți contribui la mărirea comunității. Prin crearea contului poți adăuga informații despre artiștii preferați, videoclip-uri de la concertele cu și ce mai știți voi ori dacă ești artist poți să arăți lumii arta ta și să îți scrii propria biografie.


Acest gen de muzică mi se pare că aduce la un loc oameni cu mentalități diferite și ocupații diferite, dar totodată nu mai contează nimic, atâta timp cât există muzica și versurile bune. 

Asta înseamnă HipHopKulture, oameni frumoși care se bucură de muzica pe gustul lor.


Mai multe puteți să vedeți direct pe website-ul HipHopKulture, Instagram sau Facebook.


Pace tututror!sursa foto: Facebook HipHopKulture/Pinterest

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!