Treceți la conținutul principal

Guest-post cu Irina de la SuntMamica.com - Cum să slăbești în mod eficient fără să dăunezi sănătății?




În urma cu o săptămână m-am gândit să întreb pe grupul blogului cine dorește să vină în vizită la mine pe blog. Irina mi-a răspuns super repede și s-a mobilizat cu un articol care cred că o să ne ajute, mai ales în această perioadă.


decorino.ro

Cred că se conectează foarte mult acest articol, pe care ea l-a scris cu ultimul scris de mine, în care aproape vă rugam să aveți mai multe încredere în voi. Încrederea asta o puteți câștiga și prin câteva lucruri simple pe care le puteți face și Irina le-a menționat aici. 


Vă las să citiți și vă invit să o vizitați și pe website-ul ei: SuntMamica.com.


 Fiecare femeie visează să slăbească rapid. Pentru aceasta, mulți apelează la metode radicale: diete de înfometare și exerciții fizice epuizante. Dar rezultatul nu îndeplinește întotdeauna așteptările, iar kilogramele revin împreună cu alte câteva. Prin urmare, problema pierderii în greutate trebuie abordată în mod competent, fără a provoca daune sănătății.

Mulți oameni se plâng că nu pot slăbi. Totul se întâmplă atât din cauza metodei greșite alese, cât și din cauza lipsei motivației corecte. Pierderea în greutate este reală pentru toată lumea, principalul lucru este să alegeți programul potrivit de slăbire. Pentru a întocmi un plan de slăbire, puteți contacta un specialist care va efectua toate examinările necesare, va selecta un plan individual de nutriție și un program de antrenament. Pentru pierderea eficientă în greutate, trebuie să acordați atenție unor puncte.

Greutatea ar trebui să scadă încet

Nu mai mult de 1 kilogram pe săptămână. Este posibil să nu vi se pară suficient, dar a pierde 3-4 kg pe lună este optim pentru a obține un rezultat stabil, fără a vă afecta sănătatea. Toată lumea visează la o dietă magică cu care să poți slăbi rapid. Este posibil, dar kilogramele scăzute în acest fel se vor întoarce cu ușurință.

Alegeți momentul potrivit pentru dietă și respectați-o cu strictețe. Nu trișați, refuzați mâncați ceva gustos și bogat în calorii. Principalul lucru este să urmați încet, dar sigur obiectivul și să credeți în succes.

Alimentație sănătoasă și exerciții fizice

O alimentație sănătoasă ar trebui să fie modul dvs de viață. Aceasta implică eliminarea alimentelor dăunătoare, în timp ce obțineți toate vitaminele și mineralele necesare.

Nu vă puteți imagina o slăbire sănătoasă fără exerciții fizice. Determinați scopul exercițiului. Dacă doriți să vă tonifiați mușchii, acordați preferință sarcinilor de putere. Și dacă arderea grăsimilor este scopul - atunci cardio este pentru tine. În practicarea sportului, regularitatea este importantă. Nu vor exista rezultate dacă vă antrenați o dată pe săptămână. Este necesar să faceți mișcare de cel puțin trei ori pe săptămână. noriel.ro

Elaborarea unui program de slăbire

Mai întâi trebuie să vă determinați greutatea ideală și să calculați aportul zilnic de calorii în funcție de înălțimea și nivelul de activitate fizică. Apoi, este necesar să elaborați o dietă luând în considerare cantitatea necesară de proteine, grăsimi și carbohidrați. Pierderea în greutate apare doar cu un deficit caloric. Pentru asta:

1. Reduceți cantitatea de alimente consumate. Pentru a face acest lucru, trebuie să scadeți 100-200 calorii din norma zilnică, dar cifra rezultată ar trebui să fie mai mare de 1200 kcal. Mai puține calorii sunt periculoase pentru sănătate.

2. Cheltuiți mai multe calorii prin exerciții fizice.

În concluzie, enumerăm principiile sănătoase de bază ale pierderii în greutate:

1. Nu consumați alimente procesate și înlocuitori.

2. Nu mâncați cu cel puțin 3 ore înainte de culcare.

3. Beți apă, cel puțin 2 litri pe zi (și anume apă pură).

4. Eliminați carbohidrații simpli și grăsimile trans din dieta dumneavoastră.

5. Mâncați mai multe legume și fructe proaspete.

6. Aranjați o zi de post o dată pe săptămână.

7. Dormiți 8 ore pe zi. Acest lucru este necesar pentru un metabolism rapid.

8. Mișcați-vă mai mult.

Cheia succesului pentru pierderea în greutate este respectarea tuturor regulilor și încrederea într-un rezultat excelent.

Autor: Locoman Irina, CEO & Founder suntmamica.com



streetstylero.com

Comentarii

  1. Foarte bune ponturi. Nu sunt neapărat deranjata de greutatea mea de acum, dar as vrea sa mai fortific totuși câteva grupe de muschi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!