Treceți la conținutul principal

Party la Biserică și nu la Silver Church
Nu stiu dacă știți, dar astăzi a fost o mare sărbătoare. Eu nu știam până nu am auzit la televizor, fiindcă, de obicei, țin minte doar sărbătorile când trebuie să spun cuiva "La mulți ani" și bineînțeles, ziua mea de nume, care se sărbătorește pe 27 decembrie, Sf. Ștefan.

Ei bine, odată cu această sărbătoare, s-a organizat și un pelerinaj, la biserica cu același nume care se află în București și nu știu daca ați aflat, însă ÎNCĂ suntem în plină pandemie.

Pe lângă faptul că suntem în plină pandemie, noi restricții au fost impuse, precum închiderea tuturor magazinelor la ora 21:00, fapt de care, apropo, am uitat complet luni când m-am întors în București și muream de foame la ora 21:20, moment în care am mers în Veranda și mă întrebam de ce este mall-ul ATÂT DE GOL?!??!!? Am aflat după ce am văzut că toate magazinele erau închise, inclusiv food cort-ul și nu am avut de unde să îmi iau ceva să mănânc.

Bun, plină pandemie, trebuie să stam în casă  după ora 23:00 și nu ne mai putem cumpără nimic după ora 21:00, dar CU TOATE ASTEA, peste 2000 de oameni au stat la coadă, că să meargă la moaștele Sf. Mina.

Eu sunt confuză.

Petreceri, nu. Restrângeri cu grupuri de mai mult de 20 de oameni (parcă, nici nu mai știu exact, sincer) nici aia nu avem voie, închidem și magazinele că, Doamne Ferește, poate facem mare party în Carrefour, printre rafturile cu detergenți (că, na, să bagăm și ceva bun), dar avem voie să facem un mic pelerinaj. De 2000 de oameni. Unde fiecare îi suflă celui din fața lui în ceafă. 

Să-mi explice și mie cineva, vă rog. Cum se impun restricțiile și cine trebuie să le respecte? 

Nu am nimic cu oamenii care merg la biserică sau care cred în ceva, pentru că și EU CRED! Dar, în situația de față, vreau să îmi continui credința LA MINE ACASĂ. 

Poate greșesc și dacă o fac, vă rog să mă contraziceți.

În continuare, vă îmbrățișez de la distanță!

sursa foto: pinterestComentarii

  1. Pelerinaj a fost si la Sf. Dimitrie tot in Bucuresti si la Sf. Parascheva la Mitropolie in Iasi, si era tot in pandemie. Ma gandesc ca fiecare pe riscul lui. :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!

Cum să îți faci tenul fericit

„Frumuse ț ea e o scrisoare de recomandare pe care natură o dă favoriților ei.” — Voltaire            Pornind de la această idee, vreau să vă spun că orice om este frumos în felul său, orice persoană trebuie să aibă grij ă  de caracteresticile fizice, însă și de cele interioare. Pentru a fi un om frumos, trebuie să nu uiți să fi și bun, iar eu am crescut într-o familie unde aceste două aspecte sunt esențiale.            Mamă îmi spune până și în ziua de astăzi că trebuie să am tenul îngrijit, părul curat, hainele călcate și "să îmi văd de treburile mele", adică să nu fac rău nimănui și să încerc să am un comportament care să nu deranjeze pe cei din jurul meu.             Însă de când eram mică am fost fascinată de ceva: mama mereu se  trezește mai devreme, înainte de a pleca la serviciu și își repet ă  ritualul de frumusețe. Nu înțelegeam pe atunci ce e de făcut și de ce trebuie să te trezești așa devreme, în loc să te trezești, să te îmbraci și să pleci, după