Treceți la conținutul principal

Să va dezvălui cine mă ajută pe mine să slăbesc




O să vă vorbesc din proprie experiență.
 
 
 
 Vreau să vă spun că în trecut eram o fată destul de pufoasă, însă nu asta era problema. Problema era că oboseam de la puțin mers pe jos sau dacă urcam două etaje. Cum s-a întâmplat asta? Păi, e simplu. Din copilărie am început să mă îngraș, fiindcă "era ghinion dacă nu mâncăm tot din farfurie" sau dacă nu mi-era foame tot trebuia să mănânc, altfel "nu mai creșteam mare și sănătoasă". Da, am crescut într-adevăr, însă am crescut probabil mai mult decât era necesar.
 
 
 
 Ceva mai târziu, după ce nu mai putea să îmi spună nimeni ce să fac, am luat-o pe cealaltă cale, adică mâncam haotic, beam multe sucuri acidulate, energizante sau nu mâncam o zi întreagă și apoi seara îmi făceam o porție de cartofi prăjiți. Nu era corect și sănătos deloc. Am început să conștientizez și să lucrez la asta, ușor-ușor am renunțat  să mănânc la ore târzii și să încep să fac mișcare. Mai mergeam la basket, mă plimbam, am încercat și să merg la fitness, însă nu prea mă țineam. Apoi, am încercat tot felul de diete. De la dieta disociată, care era în mare vogă acum câțiva ani, până la dieta Dukan sau chiar înfometare. Da, aveam rezultate pe moment, dar după ce terminam cu dieta, evident că puneam la loc tot ce dădusem jos. Toate lucrurile astea le făceam de capul meu și nu mă informam deloc înainte, ci după ureche.
 
 
 
 Acum, au trecut anii, m-am tot informat și am început să mă interesez mai mult în privința sănătății, fiindcă observ cât de important este să o ai și cât de nefericit ești atunci când nu o ai, oricât de mulți bani ai avea, sănătatea este pe primul loc. Dându-mi seama de acest lucru, am început să merg mai des la sală și să nu mă mai las, ci să formez un obicei din asta. 
 
 
 
 Dacă vrei să îți formezi un obicei din ceva, înseamnă să o faci constant. Ceea ce am și plănuit. Mai exact, atunci când nu pot să merg dimineața la sală, merg seara și vreau să ajung de cel puțin 4 ori pe săptămână și să fac mișcare de 5 ori pe săptămână, de orice formă. Fie că merg pe role, pe bicicletă, dau ture prin parc, mers normal, nu alergat, deoarece nu îmi place să alerg în parc. Am și eu defectele mele. 
 
 
 
 Este puțin mai dificil să mergi de la 8 dimineața la sală, apoi să mergi la serviciu și să stai 9 ore, după 9 ore de muncă să încerci să mai ai și o viață socială și să te mai întâlnești cu o prietenă la o cafea, iar acasă să mai ajungi pe la 10 seara. Când să mai gătești? Când să te mai informezi ce alimente merg cel mai bine combinate că să slăbești? Când să mai citești rețete noi că să nu te plictisești de aceeași mâncare sau aceeași salată zi de zi? Pe lângă asta, trebuie să ai și niște oarecare calități de a găti.
 
 
 
 Este greu și îți ia și mult timp. 
 
 
 
 Așa că, alături de călătoria mea m-am gândit că am nevoie de o dietă sănătoasă, din care să fac mai mult un stil de viață. Un stil de viață în care să nu îmi interzic nimic, să mă și satur și să îmi potolesc și pofta de dulce. Un stil de viață sănătos combinat cu mișcare. M-am tot interesat cine mă poate acompania pe parcursul aventurii de a slăbi și totuși să îmi ofere și niște timp liber? 
 
 
 
 Cineva care să îmi poată oferi un meniu săptămânal, fără că eu să gătesc și să îl și gândească pentru mine. Cer cam mult? Daaa, așa am zis și eu! Însă o să fiți surprinși. Există cineva care îmi poate îndeplini această dorință și o să vă spun și vouă secretul meu și cum de am eu acum timp să merg și la sală, la serviciu, apoi să mai ies și la cafele cu prietenele. Două cuvinte magice: Smart Diet. 
 
 
 
 De când am descoperit că cineva îmi poate planifica mesele și le pot primi și la domiciliu sau la birou, iar pachetele sunt concepute chiar pentru o săptămână întreagă, meniul fiind unul sănătos, gândit pentru persoanele care vor să slăbească, simt că parcă nu mai e acea presiune pe mine: "Oare ce salată să mai fac în seara asta, să îmi iau mâine la muncă??". Mă bucur de mesele deja stabilite, livrate și deja gătite!
 
 
 
 Într-o lume care se mișcă atât de repede, unde avem nevoie să fim sănătoși și să fim susținuți în acest sens, Smart Diet îți ușurează viață și corpul. Adică vei da jos fix atâtea kg câte ai nevoie.
 
 
 
 Trebuie să încerci!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019.

Comentarii

  1. Te inteleg perfect la faza cu pregatirea meselor!!! Cat despre " în trecut eram o fată destul de pufoasă"... wow. Nici in ruptul capului nu m-as fo gandit la asta. Eram ferm convinsa ca te-ai nascut "manechin". Fix ca acum :)
    Felicitari pentru articol. L-am savurat pe indelete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super articol! Felicitări si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, cât uram acel "mănâncă tot din farfurie". Nici acum nu suport farfuriile și cănile care se revarsă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu n-am suportat forțatul la mâncare. Mă îngrozește și acum când văd asta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca esti mai sportiva din fie, sa stii ca 15 minute pe zi de alergat dimineata pe stomacul gol fac minuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, incerc sa fiu. Merg de cel putin 3 ori pe saptamana la sala :D. Am inceput sa merg mai mult dimineata, pe stomacul gol.

      Ștergere
  6. Acum ca am aflat secretul...iti doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Procesul de ardere a grăsimilor are loc indiferent de ceea ce faceți și de ceea ce mâncați. Începeți o viață nouă astăzi! Verificați "black latte pret
    " pe site-ul oficial.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!