Treceți la conținutul principal

Marioneta societăţii

Astăzi a trecut o lună de când sunt în rândul majorilor!Pam-pam!! Nu ştiu dacă trebuie să mă bucur sau nu, însa am o stare de spirit destul de bună, în ciuda faptului că vremea de azi nu e tocmai de fericire, zâmbete si energie. 
După această introducere ar merita să dezvolt subiectul iniţial.

Momentan am câteva idei, probleme şi gânduri pe care aş vrea sa mi le clarific.

În primul rând..de dimineţă pe la 7:00, în timp ce aşteptam iubirea pe 4 roţi, numită 182, ascultam din nou melodia lui "Zâmbărici" si Cheloo şi am observat următoare chestie, aceea fiind că don' Cheloo a trecut la un alt nivel de rime sau de a pune problema.Nivelul FĂRĂ înjurături...
Şi acum mă adresez lui, poate cine ştie prin ce coincidenţă bolnavă imi va citi blogul, dat fiind faptul că îmi este şi vecin ( de cartier ce-i drept), ce s-a întamplat cu stilul tău "murdar", Cătălin Ştefan Ion?

A doua problemă constă în MANIPULAREA cea de zi cu zi, socială, care se petrece în văzul tuturor, devenind din ce în ce mai evidentă, iar noi toţi ne comportăm de parcă ar fi ceva normal.
Pornind de la exemplul "Plec pe marte", care evident a fost realizată sub îndrumarea banului, care te modelează după bunul plac, şi ajungând inevitabil la politica noastră dezorganizată, care se face după nişte reguli, evident, însă regulile junglei.
Dacă suntem în punctul în care arta, cultura si frumosul, adică -  TEATRUL este desconsiderat de cei care ne conduc, prin tăierea din pensii, practic, prin a le lua pâine de la gură celor care s-au chinuit aţâţia ani pe scenă, să îi formeze o cultură, pe care ar fi trebuit să o aibă, celui care a ajuns acum acolo sus şi dă legi in stânga şi-n dreapta, ce o să se întample mai departe? Ce o să înţeleagă tânărul care abea îşi formează o gândire raţională, despre cum trebuie să funcţioneze în societate?

De fapt cine sunt cu adevărat cei care au ţara asta in mâini? Ei de cine sunt manipulaţi la rândul lor şi oare ce s-ar întampla dacă cei din spatele cortinei nu ar exista?
Zilnic cresc taxele, se inventeză unele noi, oamenii muncesc pentru stat, răsplata fiind prea mică, aşadar undeva logica îşi pierde din strălucire, iar pietonii se complac în situaţia de faţă.

Evident e o discuţie care poate dura o veşnicie, dar vă invit să-mi spuneţi dacă vă place sau nu cum trăiţi, de ce sau ce aţi schimba şi cum aţi schimba. Orice.. Bring it on!

P.S.: Nu vă speriaţi, mai am şi momente de genul în care mă gândesc la traiul şi politica noastră, însă nu mă dau ştiutoare ci doar îmi pun anumite întrebări pe care cred că ar fi normal să şi le pună oricine, nu? :-S.


O să caut repede ceva funny să destindem atmosfera, promit!:D

Comentarii

  1. Hey hey hey... eşti too young ca să fii împotriva sistemului...

    Trăieşte-ţi viaţa şi bucură-te de ea!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil, doar că anumite lucruri sunt prea evidente şi destul de deranjante.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu trebuie sa fii impotriva sistemului de acum , dar e bine sa-l cunosti sau sa cunosti anumite limite .. poti considera un as in maneca .. oricum sistemul de la noi este facut in asa fel sa te dea afara din tara... imi place subiectul .. daca stim de ce sa traim asa .. singura solutie e sa ne trezim , in stilul asta nu avem cum (Slim). salutari:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc pt părere.. Şi nu cred că trezirea asta se va petrecere în curând. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nup nu se va petrece ... suntem prea manipulati si luati la misto .. calcati in picioare de niste marionete.. un om nu-l poti schimba dar il poti rotunji .. asta ar trb sa facem si noi nu sa schimbam sa rotunjim , daca intelegi c vreau sa spun .. ori inca o revolutie:)) (slim)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!