Treceți la conținutul principal

Cum să nu agăți o femeie în 2024
 Era o dimineața frumoasă de sâmbătă, soarele era sus pe cer și eu trebuia să las mașina puțin în fața blocului pentru că urma să plec iar și mă grăbeam.


Toate bune și frumoase, ținând cont de contextul pe care vi l-am dat, într-o dimineață de sâmbătă găsesc ușor loc de parcare, așa că am parcat mașina frumos în fața blocului. Am acest obicei, să las numărul de telefon în bord, pentru orice eventualitate, deși aici nu aș fi avut de ce să îmi fac griji, însă am zis totuși să îl las.


L-am lăsat.


Și de aici începe povestea care pe mine m-a amuzat și nu prea.


M-am întors acasă și după zece minute am primit ceva pe Whatsapp. Țin să precizez că fiind așa devreme și o zi de weekend, nu era nimeni pe stradă, nu a trecut nicio persoană pe lângă mine sau mașină.


Mă trezesc cu un mesaj, mai exact o poză de la un număr pe care nu îl aveam în agendă. Poza era cu o cană de cafea. Mă uit și la poza de profil, era a unui bărbat, părea poză făcută în Londra, însă nu l-am recunoscut. Îi spun frumos că îmi cer scuze, dar nu am numărul lui și nu stiu ce e cu acel mesaj.


Eeeeii, da.


Am încercat eu să fiu drăguță, însă aparent nu e cazul.


Că o mica paranteză, eu nu am numărul de telefon postat pe nicăieri pe rețelele de socializare, așadar, de aici am și dedus că are legătură cu mașina tocmai mutată în fața blocului.


După ce am scris eu frumos că nu înțeleg care e faza cu cafeaua, al doilea mesaj era tot o poză. Eh, da. O poză fară față și da v-ați prins, ci cu un organ genital, dar mi-a și scris ceva, cum că el tocmai s-a trezit.


Întrebarea mea e: DE CE? Și mă mai întreb cum a gândit-o și cum m-a văzut și cum a luat numărul de telefon. Atât de multe întrebări la care nu am răspuns pentru că m-am panicat și am dat block instant. Nu am mai stat de primit răspunsuri și alte poze și am șters imediat ceea ce primisem. 


M-a văzut că am parcat, a văzut că am numărul de telefon in bord, a dat zoom cu telefonul și l-a luat sau a coborât că să îl ia? Habar nu am.


Ceea ce vreau să spun este că nu cred că există femeie care să se lase agățată așa. Și-acum, voi femeilor, puteți să mă contraziceți sau nu, însă nu am auzit pe nimeni că mi-a zis: "Vai, fată, mi-a dat ăsta o poză cu zdranga lui și instant m-am îndrăgostit! De-atunci suntem împreună și avem și doi copii!".


Așa că, i-am povestit pățania și fratelui meu și după ce am ras nițel, am luat-o și pe partea aia serioasă că ar trebui totuși să îmi iau o metoda de precauție și am decis că poate ar fi bine să găsesc o metodă de autoapărare și am găsit și vă las, fetelor, la sfârșit și un link. Bineînțeles, acum fiecare știe ce e mai bine pentru ea, în cazul de față.


Voi, dragi bărbați, ați agățat vreodată așa? Aceasta e noua metodă în 2024? 


Acestea fiind spuse, nu vă lăsați numărul de telefon pe oriunde, că cine știe ce primiți pe Whatsapp. Hugs de la distanță!

litera.ro f64.ro f64.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Cum m-a schimbat anul pandemic?

 A trecut un an de când stăm în casa. Câteodată puțin în casă, câteodată prin plimbări, câteodată chiar majoritatea timpului DOAR în casă. A trecut un an de când s-a schimbat cu totul viață mea și a tuturor. A trecut un an de când a trebuit să ne regândim stilul de viață, în așa fel încât să nu ne lăsăm afectați foarte mult de pandemie și să încercam pe cât de mult posibil să ne protejăm și să rămânem sănătoși.  Un an pandemic în care nu m-am gândit că o să mă afecteze sau că se vă schimba în totalitate ceva, însă am zis că dacă tot am conștientizat că au intervenit modificări în viața mea, poate că ar fi bine să îmi fac și curaj să vorbesc despre asta.  Ce s-a întâmplat mai exact? În primul rând: mi-am luat inima în dinți și am realizat vlogul DeVinaEsteIza . Mă gândeam de ceva timp să pornesc și pe calea asta video, însă nu am avut tupeu, iar primul lockdown, din cauza Sars Cov2, mi-a dat de gândit și am început să filmez. Sper să meargă toată treaba asta într-o direcție bună. Vă las