Treceți la conținutul principal

Belli Siciliani - scriu despre el doar ca să nu îl recomand




 


De când cu social-media suntem bombardați cu fel și fel de locuri pe care le putem vizita și toate puse într-o lumină foarte bună. Înțeleg să îți placă un loc și să îl recomanzi, însă nu înțeleg de ce să pui într-o lumină bună ceva ce nu ți se pare atât de wow.


Din păcate, acest articol nu este unul în care să laud vreun loc, ci dimpotrivă. Aș vrea să avertizez lumea înainte să ajungă acolo, ca să știe la ce să se aștepte.


Am tot auzit și văzut pe tik-tok despre Belli Siciliani, că nu trebuie să îl ratezi, să ajungi neapărat acolo, că este un loc FABOLUS, așa că am zis să merg și eu să văd despre ce este vorba.





Zis și făcut, am ieșit cu fetele, era cald, ne eram foame și eram dornice de o experiență relaxată de sâmbătă.


De când am ajuns, mi s-a părut puțin ciudat că m-am așezat la o masă și nu m-a băgat absolut nimeni în seamă, fetele mele încă nu ajunseseră și pentru că masa respectivă era la soare, am vrut să mă mut la alta care tocmai se eliberase. M-am mutat după ce am întrebat "patroana" dacă este ok să mă așez acolo, a răspuns așa fugitiv că da. După alte 5 minute timp în care schimbasem și masa, am primit și un meniu care de fapt era un QR code pe care trebuia să îl scanez, desi existau și meniuri fizice, dar cred că acelea se cereau în mod special, în cazul în care nu reușeai să scanezi codul.


Un meniu de 132142353 de pagini, mai mult în italiană, nu zic, localul este cu specific italian, însă nu cunoaștem TOATE ingredientele din Italia și pe lângă asta mi-au atras atenția și prețurile. Deloc mici.


Nu este numai de rău. Decorul este foarte frumos și parcă, să zic, ți se pare așa că ești într-o mică bucățică ruptă din Italia, care, apropo, este preferata mea. M-aș muta oricând acolo. 


Vă mai spun o atracție a restaurantului Belli Siciliani, însă imediat ce-mi vărs năduful aici.


Pe lângă faptul că atunci când am comandat, mi s-a părut cumva că o deranjez pe patroană, pe care sigur o știți daca v-ați uitat la Chefi la cuțite și din cate am înțeles are și o emisiunea ceva.  O mai știți pe tipa aceea blondă, care avea un ton destul de țipător și credea că știe toate mâncărurile din Italia? Amalia Bellantoni, chiar ea. Ea m-a servit sau servit e mult spus, pentru că în timp ce comandam, nici nu se uita la mine și parcă nici nu auzea ce îi spun.


Restul angajaților, vorbesc italiană. DOAR italiană. Ok, da, să conturăm o imagine cât mai frumoasă și să ne credem într-o altă țară, dar atunci când văd că masa nu este curățată și am dori să ni se ia gunoiul de pe masă, când rugăm pe oricine altcineva în afara de șefa, ne-am dori să primim un răspuns sau să se ia acțiune, nu să ni se dea din deget cu un NU ferm, ca și cum "nu vorbesc română, nu vreau să fiu deranajat ÎN TIMPUL PROGRAMULUI".



Să vă mai spun că un canolli care teoretic era mare, dar nu arata a fi foarte mare este doar 33 de lei? :) Iar pastele nu sunt atât de delicioase și nu au gustul autentic de Italia, pentru că altfel banii nu au fi fost regretați.


Vă las aici și nota de plată:



Eu personal muream de foame, însă când am văzut prețurile și una din prietene mi-a dat acest feedback despre gust, am preferat să nu mănânc. 


Atracția de la Belli Siciliani este reprezentată de către toate animalutele pe care le găsești acolo: cățel, pisici, pui de rățuște, un mânz, iepurași și sper că nu am ratat nimic. Ai ocazia să te joci cu ele, dar cam greu îți vine rândul pentru că oamenii nu le dau drumul așa repede odată ce pun mâna pe ele.



Am plecat înfometată de acolo și am mers acasă la prietena mea cea mai bună, care ne-a făcut niște tortellini, tot pe stilul Italiei, însă mult mai ieftin și mult mai bun față de ce am găsit la un local mult prea recomandat pentru ceea ce oferă.

P.S. Rezervări nu se fac și se plătește doar cash, însă aflii că se plătește cash doar dacă suni la ei în speranța de a face o rezervare, unde nu îți raspunde nimeni, dar după apel primești un SMS automat prin care se anunță metoda de plată și imposibilitate de a rezerva o masă.


Voi ați fost sau urmează să mergeți? Sunt curioasă de părerea voastră! Daca nu, ce local îmi mai recomandați unde chiar să am o experiență frumoasă?

Instagram

Facebook

Vlog






litera.ro drmax.ro/ starshiners.ro

Comentarii

  1. Îmi pare rău pentru experiența ta almost exclusively proastă, dar așa ne bucurăm noi ceilalți care vom ști ce să evităm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e singurul loc unde chiar am regretat ca am mers. Te puuup!

      Ștergere
  2. Eu nu aș merge fix din cauza tipei, adică patroanei, nu mi-a plăcut deloc de ea...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!