Treceți la conținutul principal

Ce poți face într-un weekend în Constanța când nu este vară?
Îmi place să călătoresc și când nu o fac cred că intru într-o stare din care ies cu greu. Nu aș știi să vă explic exact ce fel de stare este, ceva combinat cu plictiseală, sunt apatică și nu am chef de nimic și asta pentru că eu una, cel puțin, consider că trece viața pe lângă noi dacă nu îți faci amintiri frumoase cu care să-ți hrănești sufletul.

Așadar, în weekendul care tocmai a trecut, mai exact cel cu Floriile, am dat o fugă la mare, în Constanța. Deja văzusem că vremea nu va fi cea mai frumoasă, însă nu a contat foarte mult pentru mine aspectul acesta. Am crezut și așa a fost că măcar o zi va fi frumoasă și numai bună de plimbare. 
Am ajuns sâmbătă  în jur de ora 15 la cazare, cazare care nu ne-a lăsat cea mai bună impresie, fiindcă am văzut ce prezenta pe Booking, iar când am ajuns acolo am găsit praf, așternuturile de pat nu păreau cele mai curate, miroasea a închis, praf de 3 degete în cuptorul cu microunde (clar nu putea fi folosit), minibucataria prezentată în descrierea de pe booking nu era funcțională, pentru că nu era instalată chiuveta, fire ieșite de la instalația din baie etc. Înțeleg că nu este sezon, însă consider că orice anotimp ar fi, atâta timp că este disponibilă pentru a se caza clienții, condițiile ar trebui să existe. În fine, norocul nostru a fost că am dormit doar o noapte acolo.

După ce am lăsat bagajele, am pornit spre plajă și am admirat-o în toată splendoarea ei, mi-era dor! Fiindcă deja era cam târzior și voiam să ajungem și la un meci de basket, am pornit să mâncam ceva și am găsit cel mai frumos și elegant restaurant: Marco Polo. Personalul extra-amabil, mâncarea FOARTE buna și porțiile așa cum ar trebui să fie. Am fost întâmpinați cu respect și deși nu mai erau mese pe terasă, vremea fiind încă bună pentru a sta afară, ni s-a oferit imediat alternativa să putem sta în interior. Fix lângă Marco Polo se află și Sala Sporturilor, unde a avut loc și meciul (la care am ratat începutul, pentru că inițial scria că era de la ora 18, ca apoi să aflam că era de la ora 17, însă am prins repriza a doua). Ceea ce am observat a fost că destul de multă lume practică aceasta activitate de weekend, să iasă la meci, lucru care mi-a lăsat o impresie bună, eu fiind pasionata de acest sport.
După meci, deja se făcuse în jur de 19 și am pornit într-o plimbare până am dat de toate bărcuțele din Constanța, le-am admirat și foamea ne-a lovit iar (am mers cam 9 km pe jos) și am ajuns la Restaurant Bueno, unde nu stiu dacă știați, dar seara se poate fuma înăuntru. Pe mine nu m-a deranjat, însă am citit recenzii în care oamenii se plângeau de acest aspect. Aici prețurile sunt puțin mai mici față de Marco Polo, însă mâncarea a fost la fel de bună și personalul foarte amabil și alt aspect interesant este că restaurantul este deschis non-stop, poate datorită motivului că au și hotel.
După ce am terminat și în acest restaurant am zis că poate ajungem și la evenimentul unde, în seara respectivă, puneau muzică Brugner cu Dj DOX, însă oboseala își spunea cuvântul și am decis să ne retragem după ce am făcut câteva cumpărături de la un Carrefour Express din apropierea restaurantului și să luam un Bolt până la pensiune. 

Duminică vremea nu a ținut cu noi, așa că după ce ne-am băut cafelele și am mâncat într-un local cu specific turcesc Bosfor Turkish, localizat fix pe Bulevardul Tomis, am pornit ușor spre București.

Pentru mine a fost o gură de aer proaspăt și mi-a plăcut să văd marea și în afara sezonului, care rămâne la fel de frumoasă. 

Voi ce ați mai vizitat și cum v-ați simțit? Ce mi-ați recomanda să mai văd?

P.S. Nu voi lăsa aici numele cazării, însă daca vreți să știți ce să evitați, mă puteți întreba în privat. :)

Vă îmbrățișez de la distanță!


top-shop.ro
litera.ro drmax.ro/

Comentarii

 1. Ador pozele cu scoici și cu tine și marea. Mi-e dor de ea! 💙

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multu, my dear 💚! Pai, hai, poate ajungi pe aici la vara și ne și vedem!

   Ștergere
 2. Frumos acolo, foarte frumos. Păcat de cazare...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Cum m-a schimbat anul pandemic?

 A trecut un an de când stăm în casa. Câteodată puțin în casă, câteodată prin plimbări, câteodată chiar majoritatea timpului DOAR în casă. A trecut un an de când s-a schimbat cu totul viață mea și a tuturor. A trecut un an de când a trebuit să ne regândim stilul de viață, în așa fel încât să nu ne lăsăm afectați foarte mult de pandemie și să încercam pe cât de mult posibil să ne protejăm și să rămânem sănătoși.  Un an pandemic în care nu m-am gândit că o să mă afecteze sau că se vă schimba în totalitate ceva, însă am zis că dacă tot am conștientizat că au intervenit modificări în viața mea, poate că ar fi bine să îmi fac și curaj să vorbesc despre asta.  Ce s-a întâmplat mai exact? În primul rând: mi-am luat inima în dinți și am realizat vlogul DeVinaEsteIza . Mă gândeam de ceva timp să pornesc și pe calea asta video, însă nu am avut tupeu, iar primul lockdown, din cauza Sars Cov2, mi-a dat de gândit și am început să filmez. Sper să meargă toată treaba asta într-o direcție bună. Vă las

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022