Treceți la conținutul principal

Copilăria mea de pe malul mării adusă în vremurile noastre


 


Mi-am permis întotdeauna să visez și să cred că dacă îmi doresc îndeajuns de mult ceva, dorința mea chiar va deveni realitate, bineînțeles, asta dacă și lucrezi în acest sens, să îți vezi visul devenit realitate.


Deși memoria mea pe termen scurt, lung, oricare vreți voi, nu funcționează la cea mai mare capacitate, câteodată mai am unele flashback-uri. Uneori din copilărie, alteori întâmplări recente, însă parcă cele mai grele amintiri sunt cele din copilărie. Și acum, cum se apropie vara, îmi amintesc cu drag cum în fiecare vară, profitam de soarele de pe litoral, timp de două săptămâni în stațiunea, pe atunci mult râvnită, Saturn. Ei bine, anul trecut am vrut să trec pe acolo, să văd ce se mai întâmplă și în ce stadiu se mai află unul din hotelurile la care am stat și care mi-a rămas întipărit, Hotel Prahova (da, se află în Saturn, la mare).


Nu știu dacă voi ați mai vizitat stațiunile care erau cele mai populare "pe vremea mea", adică prin anii '90, cum ar fi Neptun, Saturn, Jupiter, dar eu am fost curioasă să văd cum s-au dezvoltat sau dacă s-au dezvoltat. Impresia pe care mi-au lăsat-o nu a fost tocmai una bună, pentru că deși mi-am dorit să mă întorc în timp și să îmi aduc aminte cum era când eram mică, nu mă așteptam ca unele locuri să rămână tot acolo, prin anii copilăriei mele.

   

 Poate că turiștii s-au mai schimbat, însă trăsura cu cai este tot acolo și vă așteaptă să vă plimbe între stațiuni, plajele sunt mai aglomerate față de ce țineam eu minte, iar hotelurile cumva nu au depășit cu mult anii '90.


Gândul mi s-a dus instant la hotelul menționat mai sus pentru că are cel mai mare beneficiu - este poziționat chiar în fața mării! Rotițele mele au început să se învârtă și să îmi doresc să fac ceva în privința reabilitării sau modernizării hotelului Prahova.
Totul ține de bani și mai avem destul de puțin timp până la vară, așa că, încep să mă interesez în stânga și-n dreapta și să văd cine mi-ar înțelege cel mai bine nevoile și cine mă poate ajuta prin a susține acest proiect și a beneficia cât mai repede de bugetul de care am nevoie. Din toate căutările și sfaturile pe care le-am primit în privința unui credit pentru antreprenor, mi s-a recomandat să apelez la Claret Credit.
Vizualizez deja cum voi aduce modernizări în hotelul pe care l-am vizitat deja de multe ori, pe când eram micuță și nu aveam nicio grijă decât aceea să nu se termine vacanța de vară. Voi începe cu baia, pentru că primul lucru cel mai important, din punctul meu de vedere, este baia și cât de curată este și să aibă și acel ceva care să te atragă. Voi începe prin a pune cabină de duș care se închide cu doua uși pliabile, în camere voi adăuga smart TV-uri, recepția va deveni mult mai colorata și primitoare.Pentru toate astea am nevoie de o finanțare sau de un credit pentru proiecte imobiliare și norocul meu a fost că am găsit aceasta secțiune fix la cei de la Claret Credit. În doar trei pași, unde îți sunt explicate absolut toate detaliile și documentele de care ai nevoie, poți să aplici și să iți duci la bun sfârșit planul pe care ți l-ai pus în cap. În cazul meu, de-abia aștept să duc la bun sfârșit modernizarea hotelului copilăriei mele!


De ce să aleg un IFN și să nu apelez direct la bancă, probabil vă întrebați.


Ei bine, mi-au sărit în ochi următoarele avantaje pe care cei de la Claret Credit le oferă pentru credite pentru proiecte rezidențiale sau susținerea antreprenorilor pentru finanțarea proiectelor imobiliare:


  • costurile sunt negociabile
  • finanțare până la 5 ani
  • comisioane transparente


Mai mult de atât, website-ul lor permite să aplici online, după ce urmezi toți pașii care-ți sunt indicați și ai parte de consultanță financiară gratuită, mai mult de atât, soluțiile de finanțare nu sunt standard, ci pot fi personalizate în funcție de proiectul și nevoile tale.


Vreau ca proiectul să fie gata până în luna Iulie, cel târziu! Credeți că este posibil?
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022 sponsorizată de Claret Credit. 

sursă foto: https://claret.ro/
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Cum m-a schimbat anul pandemic?

 A trecut un an de când stăm în casa. Câteodată puțin în casă, câteodată prin plimbări, câteodată chiar majoritatea timpului DOAR în casă. A trecut un an de când s-a schimbat cu totul viață mea și a tuturor. A trecut un an de când a trebuit să ne regândim stilul de viață, în așa fel încât să nu ne lăsăm afectați foarte mult de pandemie și să încercam pe cât de mult posibil să ne protejăm și să rămânem sănătoși.  Un an pandemic în care nu m-am gândit că o să mă afecteze sau că se vă schimba în totalitate ceva, însă am zis că dacă tot am conștientizat că au intervenit modificări în viața mea, poate că ar fi bine să îmi fac și curaj să vorbesc despre asta.  Ce s-a întâmplat mai exact? În primul rând: mi-am luat inima în dinți și am realizat vlogul DeVinaEsteIza . Mă gândeam de ceva timp să pornesc și pe calea asta video, însă nu am avut tupeu, iar primul lockdown, din cauza Sars Cov2, mi-a dat de gândit și am început să filmez. Sper să meargă toată treaba asta într-o direcție bună. Vă las

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!