Treceți la conținutul principal

Playlist de luni || DeVinaEsteIza


 


Daca ar exista un job unde sa ascult muzica toata ziua si sa descopar cele mai faine piese ca sa le arat lumii, m-as baga. Serios! Daca stiti ceva, contactati-ma! 


In alta ordine de idei, stiu ca pentru multi, ziua de luni poate fi putin dificila, asa ca m-am gandit sa realizez un playlist, pe care sa il asculti fie in timp ce lucrezi, fie la sfarsit de program.


Dupa ce ascultati, sunt curioasa care este parerea voastra si ce melodii ati mai adauga.
Hugs de la distanta!

Pe mine ma puteti sustine pe Patreon, ma gasiti si pe Instagram, Facebook sau Youtube!

XO!

lensa.ro melimeloparis.ro f64.ro

Comentarii

  1. Betting on the favorite could look like an obvious technique to follow, with the sportsbooks providing you with a clear choice on who’s more more likely to|prone to} win. Some sports activities have big favorites in comparison with} others, corresponding to tennis, boxing and basketball. One of the best ideas to know, value betting involves analyzing the entire odds a sure sportsbook has for a market, and judging as as to whether they’re good value or not. All of one of the best betting sites in this piece may have selection of|quite a lot of|a big selection of} ways in which you'll be able to|which you'll} deposit funds into your account, with the process for these typically being relatively simple and simple to understand. For instance, {you can|you'll be able to|you presumably can} mix the moneyline wager of the Giants, Jets and Yankees, and get a 점보카지노 better payout than should you put three single wagers on all three teams to win the moneyline.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!