Treceți la conținutul principal

Nu mai pot să citesc asta... Cu și despre hate în online


 


Poate că articolul ăsta o să fie cu "hate" despre "hate", dar, serios, prea multă dramă în jurul meu în ultima vreme. Ce s-a întâmplat cu voi, oamenilor??




Nu există zi în care să nu mă uit și eu puțin pe Facebook și să nu găsesc o ceartă. 




Scriam săptămânile trecute despre anumite lucruri care mi-au sărit în evidență și am rămas șocată să văd de la ce "se ia" lumea și nici măcar față în față, că așa poate îmi luam niște popcorn și priveam de la geam, ci pe online. Ceea ce mi se pare de o mie de ori mai obositor, pentru că unii nu știu să scrie corect gramatical și a trecut ceva vreme de când scriam cu "Buna, cf? vr să ieși afr?". Nici nu știu dacă scriam așa, dar vă spun, acum e greu de urmărit firul poveștii, dacă nu e scris cât de cât decent. Bun, să revenim. Spuneam că am văzut două certuri care m-au frapat.




1. Toți se luau de Loredana Groza sau Lori, cum se mai alintă ea, că ce și-a făcut, dom'le de arată așa și că de ce nu recunoaște că are operații estetice. Mai mult de atât, de ce se tot pozează peste tot și cu 5 ținute diferite în aceeași zi?? Ah, CE?! Eu dacă aș putea, aș schimba ținutele, dimineața, la prânz, înainte de cină și după cină. Dar mai am de muncit, ca să ajung să cresc treptat în viață, carieră și salariu. Revenind la Lori. Oameni buni, nu tot ce scrie presa este adevărat. Dacă ea a declarat acum 20 de ani că nu are nicio operație estetică, nu înseamnă că acum e THE REAL DEAL și este lipsită de plastic sau ce, Doamne iartă-mă, se bagă în operațiile alea estetice, iar dacă ea vrea să se pozeze în 100 de ipostaze diferite, cu curu' pe afară și să își schimbe hainele în fiecare ipostază, CARE E PROBLEMA VOASTRĂ? Haideți să vă spun ce fac eu atunci când nu îmi place de cineva (pentru că, să fim serioși, ipocriți să fim să zicem că adorăm pe toată lumea). Nu mai urmăresc persoana respectivă. Punct. Este atât de greu?! Sau voi aveți câteva înjurături alocate pe zi pentru social media? Am văzut, în schimb, un singur comentariu care era făcut în gluma și nu mulți s-au prins, din păcate, iar acela chiar merita aplauze. Era vorba de cineva care s-a chinuit să scrie incorect și a făcut unele asocieri unde, din punctul meu de vedere, îți trebuie creier ca să le poți face. Toată treaba era o gluma, iar 90% din cei care au dat reply la comentariul respectiv erau supărați că nu știa omul ăla să scrie corect. Of!





2. A doua "ceartă" îl avea în vizor pe Catalin Scarlatescu.


Omul a făcut un meniu de paste și cozonac, bineînțeles. Prețurile erau afișate pentru toate produsele, sigur că mulți întrebau "Da' cât e cozonacu'??", desi prețul era acolo, trebuia doar să îl cauți și când au aflat cât costă, S-A TERMINAT! Până aici i-a fost lui Catalin Scarlatescu. Cum îndrăznește el să vândă un cozonac cu 80 de lei?!??!?! Da' ce înseamnă asta? E furt pe față! Că mai bine o pune pe bunica și de 80 de lei are 3 cozonaci.


Ok, nu puteai s-o pui pe bunica să îți facă trei cozonaci, fără să scrii și să beștelești munca omului? Dacă e prea scump pentru tine, trebuie să urlii pe internet asta? Un restaurant și mâncarea nu sunt compuse doar din chef Scarlatescu, cred că știți asta, nu? Sunt costuri de întreținere ale unui bussiness, sunt angajați care trebuie să își primească salariul și tot așa. Nu îi bagi lui Scarlatescu 80 de lei direct în buzunar. 


Ce fac eu atunci când nu îmi permit să cumpăr ceva? N-o să vă vina să credeți! Nu îmi cumpăr lucrul respectiv și nici nu scriu pe internet despre asta, dar n-ar strica o vacanță în Maldive! Hehe!




Și-apoi, mai sunt oamenii care comentează la pozele persoanelor publice și se iau de persoanele respective și de copii lor și le dau sfaturi despre cum să îi crească. Am văzut zilele trecute că cineva întreba pe profilul Ginei Pistol daca a făcut copilul colici. Eu, sincer, pot să dorm și fară informația asta și nici nu mă încălzește la noapte să știu daca a făcut sau nu. Mai degrabă m-ar interesa să știu despre viitoarele proiecte. Când și daca vor mai fi. Pentru că dacă întâmpină dificultăți în creșterea copilului, cu siguranță va cere părerea sau sfatul vostru, al medicului sau familiei.




Și-acum, întreb din nou: ce s-a întâmplat cu noi, oamenii?! De ce am ajuns să "ne luăm" la harță din orice motiv? 




Voi ați prins momente de-astea prin social media? Ce v-a mai minunat?


P. S. Și eu sunt HATERita. ♥️


Vă îmbrățișez de la distanta și rămâneți optimiști!

Pe mine mă găsiți și pe:

instagram

facebook 

vlog

Patreon - unde puteți să contribuiți la viitorul blog-ului și vlog-ului și aș fi tare recunoscătoare!


drmax.ro/ bottegaverde.ro somproduct.ro noriel.ro

Comentarii

  1. Cred că hateul atrage, dar eu îl evit. Sunt enervant de zen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricat incercam noi sa il evitam, tot apare cumva :))). Nu neaparat sa participi, dar cat sa te amuzi de el. :)))

      Ștergere
    2. De amuzat, mă amuz, recunosc ��

      Ștergere
  2. Mie imi strica vibeurile, asa ca nu urmaresc nimic. Nu stiu nimic, nu vad nimic, egal nu ma enervez sau nu ma crucesc de ce specimene (inca) avem in Romania. :)) Sau in afara

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!