Treceți la conținutul principal

Trei filme "de duminică" pe Netflix


 


Pentru că în weekend, când totul se închide la ora 18:00, trebuie să fii în casă la ora 20:00 și mai și plouă afară, singura opțiune valabilă pentru mine, a fost să găsesc un film ușor de digerat pe Netflix și să fac și alte lucruri pe lângă.


În timp ce făceam și câteva exerciții fizice, mai  mult pentru întreținere, pentru că asta e tot ce pot face în momentul de față, am găsit și următoarele trei filme, pentru o duminică relaxantă.


Primul pe care l-am văzut se numește “Into the beat”.



Este clasica poveste a unei balerine care se îndrăgostește de hip-hop. Ce e mai greu pentru ea, este că tatăl ei era o persoană influentă în lumea baletului și fata devine confuză, fiindcă acesta își dorea că ea să duca "tradiția" mai departe. Între timp, nu se îndrăgostește doar de un stil nou de dans, ci și de un băiat. Dacă vrei să vezi ce se întâmplă și să faci și abdomene în același timp, îl găsești pe Netflix.


Al doilea film pe care l-am încercat, după ce am terminat exercițiile și îmi pregăteam o mască pentru față, a fost “Caught by a wave”.


Desi am menționat că o să vă prezint filme relaxante, acesta are o poveste puțin dramatică, însă întâlnită destul de des în filme. Doi adolescenți, pasionați de același sport, se îndrăgostesc, dar pe parcurs vor întâmpină o problemă destul de grea pentru vârsta lor. Vă recomand filmul ăsta pentru că mie mi-a dat de gândit în privința unui lucru: să nu amân să fac ceea ce îmi place și să profit de fiecare ocazie, fără să îmi fie frică. Alt motiv pentru care mi-a plăcut, este pentru că filmul e în limba italiană. Mi-aș dori să mă uit la mai multe filme în limba asta atât de melodioasă, poate o învăț și eu puțin. Pe acesta îl veți găsi tot pe Netflix, daca rămâneți în până de idei.




Am ajuns la al treila film, care nu este atât de nou. Se numește  “True memoirs of  an International Assassin”.


Este cu  Kevin James, simpaticul din serialul “Kinf of Queens”, dacă l-ați văzut, iar dacă nu, vi-l recomand cu drag. Este mai vechi, dar vă garantez că o să râdeți. 

Revenind la film, Sam sau Kevin, pe numele lui real, în filmul acesta scrie o carte care își dorește să fie ficțiune. Din păcate, editoarea cu care colaborează, într-adevăr, nu a scos nimic din ce a scris, doar a adăugat, adică a transformat-o într-o non ficțiune și acum Sam intră într-o mare încurcătură, care se întâmplă în viață lui reală din film, bineînțeles. Poate că e puțin tras de păr, dar e un film care îți permite să iți faci și unghiile în timpul ăsta, dacă ești femeie, iar dacă ești bărbat, poți să te mai duci și până la frigider, să iți iei o bere liniștit .Da, eu am făcut și asta. O să vă las să ghiciți dacă mi-am făcut unghiile sau mi-am luat o bere.


Sunt curioasă ce filme, nu foarte complicate ați mai văzut voi și cum vă adaptați cu ora 20:00 în weekend? 

Vă îmbrățișez de la distanță!


Pe mine mă puteți susține pe Patreon și mă găsiți și pe Instagram, Facebook sau YouTube

P.S. Mă gândesc să fac un video nou zilele acestea!



decorino.ro decathlon.ro drmax.ro/

Comentarii

  1. Hai cu vlogul! Și eu mi-am adus aminte de Netflix zilele astea ca tot plătesc abonament. Și am urmarit cele 6 episoade din seria Behind her eyes, inspirate după cartea cu același nume. E un thriller psihologic și supranatural super bun, din punctul meu de vedere. Ți-l recomand. Are o poveste bizară, un triunghi de relatii aparte, dar care te prinde. Voi scrie și eu despre el pe blog zilele astea. Poop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata și vlogul. Hihii! Chiar o sa ma uit și eu, imediat ce termin New Amsterdam. M-a prins puțin. Pup iu!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!