Treceți la conținutul principal

Quick Deli - Magazin cu produse din America


 


De când am început toată nebunia asta cu vlog-ul, m-am tot gândit la fel și fel de subiecte, unele mai bune, altele nu, însă ideea de bază este să încerc, nu?
Una peste alta, acum câteva zile am încărcat un video nou, unde vă prezint un magazin din București, în care găsești tot felul de produse din America.


Eh, eu nu am ajuns momentan în America, dar cel puțin am făcut o vizită prin "bucătăria" lor de dulciuri și am zis să împart și cu voi. Acum pot să înțeleg de ce americanii se îngrașă așa ușor :))). Nu îi judec. Pe lângă faptul că am vrut să vă arat ce găsiți acolo și ce prețuri sunt, odată cu această ocazie, mă gândeam să încep să promovez și micile afaceri. 
Antreprenorii tind să piardă teren în perioadă de pandemie, așa că, orice mână de ajutor este binevenită.
Pe această cale, vă invit să urmăriți vlog-ul și totodată să îmi spuneți dacă dețineți o mică afacere sau daca știți pe cineva care și-ar dori promovare.
Pentru sugestii sunt aici, pe facebook, pe instagram sau pe e-mail: izabella.stefania@gmail.com.
Vă îmbrățișez de la distanță!
answear.ro

melimeloparis.ro vivre.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!