Treceți la conținutul principal

Leapșă blogosferică fără cap și fără coadăHeeey cupcakes!Bine v-am regăsit!De câteva zile tot încerc să mă mobilizez să răspund la leapșa pe care mi-a pasat-o Denisa, însă m-am tot luat cu alte treburi. Azi am zis să profit, dacă tot sunt în concediu și mi-am lăsat acest timp pentru mine și pentru odihnă.Fară alte introduceri, să începem!

Ai tăi îți citesc blogul?

Nop. Știu că am blog și vlog, mai mult îmi urmăresc vlog-ul, în rest îmi citesc postările de pe Facebook! De multe ori mă văd aici concentrată că scriu și le mai spun eu despre ce urmează să fie vorba în articol.

Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?

Să știți că uneori am momente când îmi scapă situația de sub control și fără să îmi dau seama, dau acest "vibe" de superioritate (așa mi s-a zis, însă, repet! Nu o fac cu intenție). De obicei sunt o persoană destul de transparentă și cumva ca o carte deschisă, adică poți să citești pe fața mea ceea ce simt în momentul de față, dar nu cred că sunt cumva superioară altcuiva. Poate că nu sunt de acord în timpul discuției cu ideile interlocutorului, dar nu neapărat din superioritate, ci din diferențe de opinii. Atunci încerc să demonstrez cumva că NU e așa, asta și poate din cauza zodiei :)) (Capricorn).

Polul Nord sau Ecuator?

Sunt născută iarna și CULMEA nu îmi place frigul deloc. Așadar, cel mai probabil mă voi îndrepta către o direcție mai caldă!

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Oamenii fericiți citesc și beau cafeaua. Este o carte ușoară pe care efectiv am adulmecat-o în 2-3 zile și asta pentru că am făcut și alte lucruri, că altfel într-o zi era gata! Eu una, cel puțin, după ce am terminat-o am vrut să citesc și continuarea! Mi-a plăcut puterea femeii din carte și cum și-a continuat viața! Nu vreau să vă spun mai multe, însă o recomand!

Ai mulți prieteni sau ești genul care are puțini, dar buni?

Am puțini prieteni și buni! 

În liceu eram super mulți care mai apoi ne-am împrăștiat și am rămas cei care au contat, iar pe lângă au mai apărut alte persoane importante în viața mea. Sunt de părere că cei buni rămân alături de tine și nu e nevoie să vă vedeți zi de zi sau să vorbiți zi de zi, ci să FII ACOLO!

Când ai râs ultima oară până ți-au dat lacrimile?

Chiar ieri. Am ieșit cu una din prietenele mele cele mai bune și am povestit ce am mai făcut, așa că la câte idioțenii am scos pe gură, am început să râdem amândouă cu lacrimi. 

Te simți bine în corpul tău?

Am momente și momente. Nu mint, uneori chiar mă simt vis și stau și mă uit în oglindă și spun cât de bine arăt! :)))) Dar, cu toate astea, sunt unele zile în care simt că aș fi putut să lucrez mai mult la sală, simt că aș fi putut să mănânc mai sănătos sau regret că mi-am făcut nu știu ce poftă dulce sau nu chiar atât de sănătoasă. Sper să pot să scap de gândirea asta!

Care este principalul tău defect?

Cred că sunt încăpățânată? Uneori nu mă ajută, însă de cele mai multe ori, dacă îmi pun încăpățânarea în joc, ajung să am dreptate și satisfacția mea este imensă! 

Dai bani cerșetorilor?

Uneori mi se face milă și dau, deși știu că cel mai probabil 90% din ei sunt puși, dar sunt atât de confuză încât nu mai știu cui să dau și cui nu. 

Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Okay! Am zile în care fac absolut NIMIC. Nici măcar nu ies din casă. Zile de leneveală maximă, în care tot ce fac este să mă uit la seriale. Nu cred că e neapărat un lucru bun, dar îmi și place să dorm mult.

Acestea fiind spuse, a fost o leapșă super drăguță și sper că ați aflat lucruri noi despre mine.

Aș vrea să o pasez către Oana, Ruxi și Bogdan!

Vă îmbrățișez de la distanță!


P.S. Că vă tot povesteam de vlog, vă las aici penultimul episod din De Vină Este Iza.


Comentarii

  1. Mersi de leapsa, Iza! Am sa ma nag si eu cat de curand. Si uite ca am mai aflat cateva lucruri despre tine prin interemediul acestui articol. :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Cum m-a schimbat anul pandemic?

 A trecut un an de când stăm în casa. Câteodată puțin în casă, câteodată prin plimbări, câteodată chiar majoritatea timpului DOAR în casă. A trecut un an de când s-a schimbat cu totul viață mea și a tuturor. A trecut un an de când a trebuit să ne regândim stilul de viață, în așa fel încât să nu ne lăsăm afectați foarte mult de pandemie și să încercam pe cât de mult posibil să ne protejăm și să rămânem sănătoși.  Un an pandemic în care nu m-am gândit că o să mă afecteze sau că se vă schimba în totalitate ceva, însă am zis că dacă tot am conștientizat că au intervenit modificări în viața mea, poate că ar fi bine să îmi fac și curaj să vorbesc despre asta.  Ce s-a întâmplat mai exact? În primul rând: mi-am luat inima în dinți și am realizat vlogul DeVinaEsteIza . Mă gândeam de ceva timp să pornesc și pe calea asta video, însă nu am avut tupeu, iar primul lockdown, din cauza Sars Cov2, mi-a dat de gândit și am început să filmez. Sper să meargă toată treaba asta într-o direcție bună. Vă las