Treceți la conținutul principal

Leapșă blogosferică fără cap și fără coadăHeeey cupcakes!Bine v-am regăsit!De câteva zile tot încerc să mă mobilizez să răspund la leapșa pe care mi-a pasat-o Denisa, însă m-am tot luat cu alte treburi. Azi am zis să profit, dacă tot sunt în concediu și mi-am lăsat acest timp pentru mine și pentru odihnă.Fară alte introduceri, să începem!

Ai tăi îți citesc blogul?

Nop. Știu că am blog și vlog, mai mult îmi urmăresc vlog-ul, în rest îmi citesc postările de pe Facebook! De multe ori mă văd aici concentrată că scriu și le mai spun eu despre ce urmează să fie vorba în articol.

Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?

Să știți că uneori am momente când îmi scapă situația de sub control și fără să îmi dau seama, dau acest "vibe" de superioritate (așa mi s-a zis, însă, repet! Nu o fac cu intenție). De obicei sunt o persoană destul de transparentă și cumva ca o carte deschisă, adică poți să citești pe fața mea ceea ce simt în momentul de față, dar nu cred că sunt cumva superioară altcuiva. Poate că nu sunt de acord în timpul discuției cu ideile interlocutorului, dar nu neapărat din superioritate, ci din diferențe de opinii. Atunci încerc să demonstrez cumva că NU e așa, asta și poate din cauza zodiei :)) (Capricorn).

Polul Nord sau Ecuator?

Sunt născută iarna și CULMEA nu îmi place frigul deloc. Așadar, cel mai probabil mă voi îndrepta către o direcție mai caldă!

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Oamenii fericiți citesc și beau cafeaua. Este o carte ușoară pe care efectiv am adulmecat-o în 2-3 zile și asta pentru că am făcut și alte lucruri, că altfel într-o zi era gata! Eu una, cel puțin, după ce am terminat-o am vrut să citesc și continuarea! Mi-a plăcut puterea femeii din carte și cum și-a continuat viața! Nu vreau să vă spun mai multe, însă o recomand!

Ai mulți prieteni sau ești genul care are puțini, dar buni?

Am puțini prieteni și buni! 

În liceu eram super mulți care mai apoi ne-am împrăștiat și am rămas cei care au contat, iar pe lângă au mai apărut alte persoane importante în viața mea. Sunt de părere că cei buni rămân alături de tine și nu e nevoie să vă vedeți zi de zi sau să vorbiți zi de zi, ci să FII ACOLO!

Când ai râs ultima oară până ți-au dat lacrimile?

Chiar ieri. Am ieșit cu una din prietenele mele cele mai bune și am povestit ce am mai făcut, așa că la câte idioțenii am scos pe gură, am început să râdem amândouă cu lacrimi. 

Te simți bine în corpul tău?

Am momente și momente. Nu mint, uneori chiar mă simt vis și stau și mă uit în oglindă și spun cât de bine arăt! :)))) Dar, cu toate astea, sunt unele zile în care simt că aș fi putut să lucrez mai mult la sală, simt că aș fi putut să mănânc mai sănătos sau regret că mi-am făcut nu știu ce poftă dulce sau nu chiar atât de sănătoasă. Sper să pot să scap de gândirea asta!

Care este principalul tău defect?

Cred că sunt încăpățânată? Uneori nu mă ajută, însă de cele mai multe ori, dacă îmi pun încăpățânarea în joc, ajung să am dreptate și satisfacția mea este imensă! 

Dai bani cerșetorilor?

Uneori mi se face milă și dau, deși știu că cel mai probabil 90% din ei sunt puși, dar sunt atât de confuză încât nu mai știu cui să dau și cui nu. 

Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Okay! Am zile în care fac absolut NIMIC. Nici măcar nu ies din casă. Zile de leneveală maximă, în care tot ce fac este să mă uit la seriale. Nu cred că e neapărat un lucru bun, dar îmi și place să dorm mult.

Acestea fiind spuse, a fost o leapșă super drăguță și sper că ați aflat lucruri noi despre mine.

Aș vrea să o pasez către Oana, Ruxi și Bogdan!

Vă îmbrățișez de la distanță!


P.S. Că vă tot povesteam de vlog, vă las aici penultimul episod din De Vină Este Iza.


Comentarii

  1. Mersi de leapsa, Iza! Am sa ma nag si eu cat de curand. Si uite ca am mai aflat cateva lucruri despre tine prin interemediul acestui articol. :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva! Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.

 Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare. În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care acceptau tichete de vacanță, …

Din seria "Interviuri cu oameni faini", azi vorbim cu Oana - Blogtomedia.com

Anul acesta am decis să nu mai amân nimic și să investesc în ceea ce cred eu de cuviință că este mai bine. Vreau să investesc în oameni și în poveștile lor, vreau să mă conectez mai mult cu ei și să leg prietenii cât mai frumoase.Pe lângă faptul că această pandemie ne face să ne punem super multe întrebări și parcă redescoperim esența vieții, eu întotdeauna am fost o persoană sociabilă, deschisă și mereu gata să cunosc oameni noi.Motiv pentru care mă gândesc că pe blog-ul meu veți vedea cât mai multe interviuri. Interviuri cu persoane care ne vor dezvălui poveștilor lor de viață și vă vor inspira cu felul lor de a fi.Astăzi vorbim cu Oana. Oana deține, așa cum spune ea, "copilașul ei online"Blogtomedia.com și mi-a răspuns la câteva întrebări.Pentru a ne mai descreți puțin frunțile și pentru doza de un zâmbet meritată, vă invit să parcurgeți întrebările și răspunsurile ei sincere de mai jos.Enjoy!


Devinaesteiza: Buna, Oana! Iți mulțumesc că ai acceptat să te cunoaștem ma…

Vlog 14 || Pentru prima dată pe anul acesta la piscină - Playa9 din București

Îmi place vara, la fel de mult că primăvara și toamna. Nu-s prietenă cu iarna, deși, culmea sunt născută în ianuarie.Vara poți să te plimbi fară griji, nu stai să îți alegi prea mult hainele, pentru că arunci pe tine ce e mai subțire, mergi la mare, te bronzezi, iar dacă n-ai timp de mare, bagi o piscină.În acest sens eu vin cu o recomandare pentru o piscină.Dacă ești din București sau ai drum pe aici, iți recomand Playa9, pe care poți să o vezi în vlog-ul de astăzi.Tarifele depind în funcție de zilele în care vrei să mergi:de luni până vineri - 40 de lei

sâmbăta și duminică - 60 de lei.Te las cu video-ul de mai jos să iți faci o impresie.Tu ai apucat să mergi la piscină anul acesta?Hugs!