Treceți la conținutul principal

Leapșă blogosferică fără cap și fără coadăHeeey cupcakes!Bine v-am regăsit!De câteva zile tot încerc să mă mobilizez să răspund la leapșa pe care mi-a pasat-o Denisa, însă m-am tot luat cu alte treburi. Azi am zis să profit, dacă tot sunt în concediu și mi-am lăsat acest timp pentru mine și pentru odihnă.Fară alte introduceri, să începem!

Ai tăi îți citesc blogul?

Nop. Știu că am blog și vlog, mai mult îmi urmăresc vlog-ul, în rest îmi citesc postările de pe Facebook! De multe ori mă văd aici concentrată că scriu și le mai spun eu despre ce urmează să fie vorba în articol.

Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?

Să știți că uneori am momente când îmi scapă situația de sub control și fără să îmi dau seama, dau acest "vibe" de superioritate (așa mi s-a zis, însă, repet! Nu o fac cu intenție). De obicei sunt o persoană destul de transparentă și cumva ca o carte deschisă, adică poți să citești pe fața mea ceea ce simt în momentul de față, dar nu cred că sunt cumva superioară altcuiva. Poate că nu sunt de acord în timpul discuției cu ideile interlocutorului, dar nu neapărat din superioritate, ci din diferențe de opinii. Atunci încerc să demonstrez cumva că NU e așa, asta și poate din cauza zodiei :)) (Capricorn).

Polul Nord sau Ecuator?

Sunt născută iarna și CULMEA nu îmi place frigul deloc. Așadar, cel mai probabil mă voi îndrepta către o direcție mai caldă!

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Oamenii fericiți citesc și beau cafeaua. Este o carte ușoară pe care efectiv am adulmecat-o în 2-3 zile și asta pentru că am făcut și alte lucruri, că altfel într-o zi era gata! Eu una, cel puțin, după ce am terminat-o am vrut să citesc și continuarea! Mi-a plăcut puterea femeii din carte și cum și-a continuat viața! Nu vreau să vă spun mai multe, însă o recomand!

Ai mulți prieteni sau ești genul care are puțini, dar buni?

Am puțini prieteni și buni! 

În liceu eram super mulți care mai apoi ne-am împrăștiat și am rămas cei care au contat, iar pe lângă au mai apărut alte persoane importante în viața mea. Sunt de părere că cei buni rămân alături de tine și nu e nevoie să vă vedeți zi de zi sau să vorbiți zi de zi, ci să FII ACOLO!

Când ai râs ultima oară până ți-au dat lacrimile?

Chiar ieri. Am ieșit cu una din prietenele mele cele mai bune și am povestit ce am mai făcut, așa că la câte idioțenii am scos pe gură, am început să râdem amândouă cu lacrimi. 

Te simți bine în corpul tău?

Am momente și momente. Nu mint, uneori chiar mă simt vis și stau și mă uit în oglindă și spun cât de bine arăt! :)))) Dar, cu toate astea, sunt unele zile în care simt că aș fi putut să lucrez mai mult la sală, simt că aș fi putut să mănânc mai sănătos sau regret că mi-am făcut nu știu ce poftă dulce sau nu chiar atât de sănătoasă. Sper să pot să scap de gândirea asta!

Care este principalul tău defect?

Cred că sunt încăpățânată? Uneori nu mă ajută, însă de cele mai multe ori, dacă îmi pun încăpățânarea în joc, ajung să am dreptate și satisfacția mea este imensă! 

Dai bani cerșetorilor?

Uneori mi se face milă și dau, deși știu că cel mai probabil 90% din ei sunt puși, dar sunt atât de confuză încât nu mai știu cui să dau și cui nu. 

Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Okay! Am zile în care fac absolut NIMIC. Nici măcar nu ies din casă. Zile de leneveală maximă, în care tot ce fac este să mă uit la seriale. Nu cred că e neapărat un lucru bun, dar îmi și place să dorm mult.

Acestea fiind spuse, a fost o leapșă super drăguță și sper că ați aflat lucruri noi despre mine.

Aș vrea să o pasez către Oana, Ruxi și Bogdan!

Vă îmbrățișez de la distanță!


P.S. Că vă tot povesteam de vlog, vă las aici penultimul episod din De Vină Este Iza.


Comentarii

  1. Mersi de leapsa, Iza! Am sa ma nag si eu cat de curand. Si uite ca am mai aflat cateva lucruri despre tine prin interemediul acestui articol. :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!

Cum să îți faci tenul fericit

„Frumuse ț ea e o scrisoare de recomandare pe care natură o dă favoriților ei.” — Voltaire            Pornind de la această idee, vreau să vă spun că orice om este frumos în felul său, orice persoană trebuie să aibă grij ă  de caracteresticile fizice, însă și de cele interioare. Pentru a fi un om frumos, trebuie să nu uiți să fi și bun, iar eu am crescut într-o familie unde aceste două aspecte sunt esențiale.            Mamă îmi spune până și în ziua de astăzi că trebuie să am tenul îngrijit, părul curat, hainele călcate și "să îmi văd de treburile mele", adică să nu fac rău nimănui și să încerc să am un comportament care să nu deranjeze pe cei din jurul meu.             Însă de când eram mică am fost fascinată de ceva: mama mereu se  trezește mai devreme, înainte de a pleca la serviciu și își repet ă  ritualul de frumusețe. Nu înțelegeam pe atunci ce e de făcut și de ce trebuie să te trezești așa devreme, în loc să te trezești, să te îmbraci și să pleci, după