Treceți la conținutul principal

Pe foarte scurt: Sezonul 5 - Insula iubirii



Am câteva "plăceri nevinovate", să le numesc așa, în materie de emisiuni T.V. Printre ele se enumeră și Insula iubirii sau Asia Express. Cum Ginuta, momentan, nu ne mai spune că "Asia Express continuă!", am zis să mă uit, când mai am timp, la Insula iubirii.



 În edițiile trecute, jur că parcă stăteam așa cu sufletul la gură să înceapă și să văd ce mai face Auras și de ce tâmpenii mai e în stare sau ce alegere o să facă Alexandra (acum vorbesc despre edițiile trecute). Eram super curioasă cu cine o să plece Cătălin acasă și dacă o să țină relația cu ispita de pe insulă, adică Nicoleta.



 Ediția aceasta?



 Aproape că nici nu-mi mai vine să mă uit de când am văzut câte râgâieli poate suporta insula băieților sau câte răutăți poate face o femeie pentru o ispită bărbat.



 Denisa, cum să-ți zic eu ție?! De ce te injosesti, când vezi că Andi încearcă să fugă de tine cât vede cu ochii, însă ție puțin îți pasă și continui să te faci de râs, ba, mai mult de atât să faci alte persoane din jurul tău să se simtă prost? Da, ai dat de "Gecuta" care este mai slabă de înger, însă asta nu înseamnă că trebuie să joci omul în picioare. Nu? Înainte chiar rădeam și mă amuzăm, însă acum parcă nici nu mă mai face să râd sezonul 5 din Insula iubirii.



 Saaau, Costas. Chiar ai crezut că o să țină toate schemele alea cu dormitul pe jos și vei fi singurul bărbat de pe insulă care n-a picat testul? Adică, eu chiar am vrut să joc teatru, când am vrut să intru la liceu am dat probă la Dinu Lipatti și deși am picat, parcă tot joc mai bine decât tine. Zic și eu. Femeia nu sărea pe tine din prima seară, dacă stăm să o luăm logic, dar, mna, trebuia să-ți faci cumva intrarea și să te remarce lumea. Drept dovadă, iată, am ajuns să scriu despre cum ai dormit pe jos.



 Parcă aș fi putut găsi amuzament în câteva din lucrurile astea, dar când la Purimuntra s-a lăsat cu concurs de râgâieli și numere de câte fete o să cadă leșinate după Adrian, am rămas fără cuvinte. Adică, nu ești conștient că te vede o țară întreagă? Nu numai cele din Cluj. Acum serios, Adrian, ce-a fost în capul tău să vii la Insulă iubirii? Ți-a crescut popularitatea? Că pe Maria, nici în visele tale n-ar fi trebuit să o vezi! :))))



 Și-acum, Gojman, eram super interesată de ispite, dar tu parcă le-ai scăzut "rating-ul". De ce? Poate că ești un super om în realitate, n-am nimic cu tine ca om, însă, de vrăjit când vrăjești? Parcă asta era toată ideea, iar dacă nu, renunțau la ispită. Bine, am înțeles că ești acolo fiindcă lumea se uită la acest du-te, vino, ai mai fost și concurent, ești o față cunoscută și ai motive să rămâi. Însă, mai e puțin și se termină sezonul 5, iar tu încă n-ai ispitit nicio insectă de pe insulă.


 Ar mai fi multe de zis, dar am vrut să fiu scurtă și la obicet și poate mai dezvoltăm în comentarii, că-s tare revoltată! :)))


 Tu ce zici? Te-ai uitat la Insulă până acum și la sezonul 5? Ce-ți place și ce nu, așa, prin comparație?



 Hugs!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!