Sunt fericită! 11 ani de blog și cafea!


  
 Ei bine, pe 3 mai 2019, adică ieri, am împlinit 11 ani. Nu eu, ci blogul meu. Sunt uimită cum nu am renunțat de tot până acum și cum în ultimul timp m-am mobilizat să scriu din ce în ce mai des. Ba, chiar mai mult de atât, anul acesta am participat la SuperBlog Spring 2019.  
  
 Despre asta vreau să vă vorbesc. 
  
 Pentru mine a fost o experiență foarte tare, la modul că mi-am luat laptopul până și în vacanță, pentru că știam că o să am deadline și voiam să scriu neapărat. Inițial am zis că voi scrie pentru toate probele, însă ceva s-a întâmplat pe drum și nu am mai ținut pasul, însă am zis că o să continui să scriu acolo unde mă voi simți inspirată și asta am și făcut. Sinceră să fiu, nu am crezut niciodată că voi fi genul de persoană care își ia laptopul în concediu, pentru că are de scris un articol și asta pentru că până acum vreo 2 ani nici nu aveam laptop, scriam de pe un P.C. din ăla cu unitate și apoi că nu am crezut că mă voi înscrie vreodată la o competiție. Nu știi niciodată unde te duce viață și asta e frumusețea. 
  
 Și acum... marea surpriză! 
  
 Pe lângă faptul că pe măsură ce scriam, așteptam cu sufletul la gură să văd ce notă am luat, parcă dădeam de fiecare dată examenul de Bacalaureat, unde mai pui că am și câștigat?!?? 
  
 Am câștigat cel mai tare espressor, după ce am scris pentru sponsorul magnet.ro. Notele s-au acordat destul de târziu, țin minte că în seara aia tocmai ieșisem cu colegii de la serviciu prin oraș, am ajuns acasă în jur de ora 11.30 P.M., până am făcut un dus se făcuse ora 12 și înainte să adorm, am intrat și eu puțin pe facebook. Nu uitasem că trebuie să se jurizeze articolul, dar am zis că o să văd de dimineață notele. Uimirea mea a fost când îmi tot vedea numele menționat în notificări și nu înțelegeam de ce. Când am intrat să citesc, m-am ridicat din pat și țopăiam în mijlocul camerei, de una singură (repet, era după 12 seară) și nu știam cui să povestesc dintre prieteni, că mai toți dormeau :))). 
  
  
 Am fost tare fericită! 
  
 După 11 ani de blog, am reușit să câștig ceva și chiar să îmi citească lumea articolele. Pentru mine asta a contat cel mai mult, faptul că am cititori și că știu că pot să continui. 
  
 La cât mai mulți ani de blog să am! :)) 
  
 Mai jos o să vă las cum arată espressorul și cafeaua făcută la el. 
  
 P.S. Mulțumesc magnet.ro! 
  
 Hugs! 


6 Comentarii

  1. Bravo, Izabella! Ma bucur mult ca ai câștigat exact la proba care te reprezintă cel mai mult. Asta spune ca ești pasionată. Felicitări pentru anii împliniți în blogging. Sunt foarte multi, daca ma intrebi pe mine. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt super mandra de tine, Izabella!!!!! Sa nu te mai gandesti sa te lasi de blogging. No matter what... e clar ca ai bloggingul in ADN :) . Pe langa cafea <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări, Izabella! Atât pentru blog, cât și pentru premiu! Să te bucuri de ambele :)

    RăspundețiȘtergere