Treceți la conținutul principal

De ce merg la sală? Sunt o fată simplă cu nevoi simple.
 
 
 
 Somn, mâncare, cafea și sală. Bine, recunosc, poate am mai multe, însă am zis așa în linii mari. Până de curând eram super complexată și țelul meu era să devin o slăbănoagă, crezând că asta este cheia succesului în viață.
 
 
 
 Total greșit. 
 
 
 
 Mi-am dat seamă că, de fapt, cheia succesului în viață este să fi împăcat cu tine și să te accepți așa cum ești cu corpul și psihicul tău, atunci chiar vei putea să muți munții. Încă lucrez să fiu 100% în concordanță cu mine, fiindcă deși spun că am realizat care este idee de bază, nu pot să mă laud că este aplicată în fiecare zi.
 
 
 
 Ce făceam eu înainte să descopăr mersul la sală, a fost să țin nu știu câte diete, vă mai povesteam și în articolele anterioare, prin care întradevăr slăbeam, dar apoi puneam la loc. Ce-i drept, nici conformația mea nu-mi permite, zic eu, să fiu 90-60-90, lucru pe care mi l-a confirmat și instructorul de la sală. 
 
 
 
 Am renunțat la toate acele diete, iar acum încerc să îmi urmăresc caloriile (o altă nebunie de-a mea) și să merg de cel puțin 3 ori pe săptămână la sală.
 
 
 
 De ce merg la sală? 
 
 
 
 Trebuie să aveți în vedere faptul că dacă vreți să slăbiți, așa cum spun toți instructorii și nutriționiști, că este vorba în mare parte de alimentație și apoi de mișcare.
 
 
 
 Eu mi-am găsit răspunsul. 
 
 
 
 Fac efort și merg la sală pentru a mă relaxa. Deși poate sună ciudat, că atunci când "tragi de fiare" te obosești, însă pentru mine este o relaxare și o evadare din cotidian. Timp de o oră sau o oră și jumătate mă deconectez total și nu mă mai gândesc la nimic, ci mă concentrez la exercițiile pe care le fac, să le execut cât mai corect. Momentan nu îmi permit să îmi iau și antrenor care să mă urmărească pe tot parcursul antrenamentului, însă am reținut ce trebuie să fac de la un alt antrenor care m-a ajutat în trecut. Pe lângă asta, încerc să mănânc sănătos și să fiu împăcată cu mine, cu corpul meu și cu ceea ce sunt.
 
 
 
 Aceasta este pasiunea mea, pasiune care mă ajută să mă destind, să am un alt tonus și să zâmbesc mai mult! 
  
  
  
 A ta care este? Ce faci ca să te menții sănătos? 
  
 
 
 Hugs!

P.S.  Ascultați piesa asta!

Comentarii

 1. Izabella, te respect pentru asta și pentru tot ce faci. Chiar ai dreptate cu acceptarea de sine. Și eu îmi tot doream să mai slăbesc, dar mi-am dat seama că ce am eu nevoie de fapt este să mă tonifiez. Așa că de la vreme mi-am mai instalat o aplicație în telefon cu exerciții pt picioare și posterior, zona asta fiind țintita de mine. Și îmi place sa merg și la tenis cu soțul, dar doar de relaxare. Și îmi place de mor! Te pup și keep on being optimistic! 😍👏💪

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce tare ca mergeti la tenis!! Si eu mi-am dorit sa invat cand eram mica. Te pup!

   Ștergere
 2. Mie nu mi place deloc sa merg la sala deși mi se pare interesanta ideea ta ca obosindu te la sala, te relaxezi de fapt. Și îmi place noua piesa Spike, super!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oana, la inceput si mie mi-era asa, tarsa, sa zic sa merg, apoi usor-usor m-am obisnuit si a devenit o rutina. O rutina relaxanta.

   Ștergere
 3. Perfect de acord cu tine!!! Mă umplu de energie, mă detașez, râd, socializez și tonifiez.��

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva! Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.

 Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare. În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care acceptau tichete de vacanță, …

Din seria "Interviuri cu oameni faini", azi vorbim cu Oana - Blogtomedia.com

Anul acesta am decis să nu mai amân nimic și să investesc în ceea ce cred eu de cuviință că este mai bine. Vreau să investesc în oameni și în poveștile lor, vreau să mă conectez mai mult cu ei și să leg prietenii cât mai frumoase.Pe lângă faptul că această pandemie ne face să ne punem super multe întrebări și parcă redescoperim esența vieții, eu întotdeauna am fost o persoană sociabilă, deschisă și mereu gata să cunosc oameni noi.Motiv pentru care mă gândesc că pe blog-ul meu veți vedea cât mai multe interviuri. Interviuri cu persoane care ne vor dezvălui poveștilor lor de viață și vă vor inspira cu felul lor de a fi.Astăzi vorbim cu Oana. Oana deține, așa cum spune ea, "copilașul ei online"Blogtomedia.com și mi-a răspuns la câteva întrebări.Pentru a ne mai descreți puțin frunțile și pentru doza de un zâmbet meritată, vă invit să parcurgeți întrebările și răspunsurile ei sincere de mai jos.Enjoy!


Devinaesteiza: Buna, Oana! Iți mulțumesc că ai acceptat să te cunoaștem ma…

Gânduri mai mult sau mai puţin..adânci.

Şi trec să-mi mai las puţin amprenta pe aici, chiar dacă probabil n-o să citească multa lume, dar măcar pentru "fanii" mei, să nu îi las cu gustul amar de dezamăgire din cauza faptului că nu am mai venit cu ceva nou şi mai ales creaţie proprie cam de multicel :)).


Zilele acestea cred că tocmai mi-a fost lansată o provocare, ea fiind următoarea: când îmi doresc ceva foarte mult să fac totul pentru a obtine(nu că nu aş face asta deja, dar simt că nu destul de mult). Desigur, acum o să spuneti ca totuşi ţine, în mare parte, de norocul cu care am fost inzestrată de când m-am născut, dar eu zic că totul ţine de noi, de cât de mult efort depunem pentru idealurile noastre şi cât de mult credem în ele, dar n-o să fiu ipocrită acum să spun că nu conteză deloc norocul ;). La fel ca un copil care îşi doreşte cu ardoare acea jucărie din vitrină, ce-i drept pe vremurile astea de criza veţi spune că e cam greu de obţinut, dar el plânge şi iar plânge, până când, de obicei, mama cedează, iar…