Treceți la conținutul principal

Cum te ajută apa Calipso în sportAșa cum mulți știți sau cel puțin v-ați dat seama, sunt PRO mișcare. Dacă nu v-ați dat seamă încă, am și scris despre asta chiar aici, unde menționam că orice fel de mișcare ajută, iar când spun că ajută, nu o să vă mint să afirm faptul că peste noapte veți da jos 20 de kg. Nu. O să vă ajute în primul rând psihic, după muncă veți elibera tot stresul, care uneori cântărește mai mult de 20 de kg, iar apoi, în timp, o să realizați cât de bine va simțiți și fizic și chiar o să vă sculptați și corpul, dacă asta vă propuneți. Bineînțeles, lucrarea unui corp vine la pachet cu multe sacrificii, dacă le pot numi așa. În primul rând trebuie să fiți disciplinați. Pentru mine, este puțin greu. Este greu să mă abțin de la multe rontaieli, a fost greu să îmi găsesc energia necesară să merg la sală de cel puțin 3-4 ori pe săptămână și să încerc să fac orice formă de mișcare zilnic. Acum, trăind în vremuri super avansate, putem procura energia din mai multe surse, iar eu am ales-o pe cea mai usora, naturală și vitală. Apa. Apa Calipso, mai exact. Este o apa alcalină pe care am încercat-o de curând, fiindu-mi sugerată. Am primit un coșuleț frumos aranjat și piesa principală în ea, apa. Curioasă de fel, i-am dat o șansă și am fost plăcut surprinsă de efectele ei. Chiar îți redă energia de care ai nevoie, iar dacă te întrebi ce gust are, n-o să ți-l descriu, pentru că nu are niciun gust :)). Alunecă super ușor pe gât, în timpul antrenamentului și te bucuri de beneficiile ei, pentru că bând apă alcalină și ph-ul tău va deveni alcalin și va face că procesul de absorbție al nutrimentelor să fie eficient și, în aceeași măsură, și procesul de eliminare a toxinelor și resturilor rămase. Dacă vrei să aflii mai multe despre ea, pot să-ți spun că: "Apa Calipso provine dintr-un  izvor natural, din Codrii Vlăsiei, și conține un complex optim de minerale, ceea ce o incadrează în zonă apelor oligominerale. Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală imbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de  laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea ph-ului este de 8,2, similar cu ph-ul lichidelor din corpul uman." Cum la robinet nu îmi curge apă alcalină și-mi doresc să dau câteva kg jos, iar când am auzit că apa Calipso mă poate ajuta în acest proces, fiindcă are proprietăți antioxidante și mă și ajută să mențin indicele de masă corporală (IMC) în parametrii normali, am decis să continui s-o beau. Atâta timp cât îți menții un ph alcalin, vei evita bolile, iar apa alcalină are un ph mai mare de 7 (sub 7, ph-ul e acid, peste 7,bazic/alcalin) și conține minerale precum calciul, siliciul sau magneziul. Apa alcalină are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind funcționarea  corectă a organismului.

 Ceea ce recomand este să aveți grijă de sănătatea voastră, implicit de fizic, iar apa Calipso te poate ajuta în acest sens, fiind esențială în sport. Când ne antrenăm musculatura, corpul produce acid lactic și acid piruvic. În timpul efortului, acești acizi ajung în mușchi și apare o senzație de arsură, iar mușchiul slăbeste, obosește, îi scade capacitatea de a se contracta și nu mai răspunde eficient. Apa Calipso elimină acești acizi din țesutul muscular, neutralizând reziduurile metabolice acide foarte repede și reducând posibilitatea de accidentare a mușchiului. Pe final, nu știu dacă o să mă credeți sau nu, dar în urmă cu 2 săptămâni, m-am ambiționat atât de tare să învăț pe biciclet, încât am reușit să plec de pe loc și să dau și câteva ture scurte. Acum nu știu dacă apa alcalină mi-a dat atât de multă energie sau cumva s-au conbinat și ambiția mea cu apa Calipso. Hugs!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva! Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.

 Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare. În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care acceptau tichete de vacanță, …

Din seria "Interviuri cu oameni faini", azi vorbim cu Oana - Blogtomedia.com

Anul acesta am decis să nu mai amân nimic și să investesc în ceea ce cred eu de cuviință că este mai bine. Vreau să investesc în oameni și în poveștile lor, vreau să mă conectez mai mult cu ei și să leg prietenii cât mai frumoase.Pe lângă faptul că această pandemie ne face să ne punem super multe întrebări și parcă redescoperim esența vieții, eu întotdeauna am fost o persoană sociabilă, deschisă și mereu gata să cunosc oameni noi.Motiv pentru care mă gândesc că pe blog-ul meu veți vedea cât mai multe interviuri. Interviuri cu persoane care ne vor dezvălui poveștilor lor de viață și vă vor inspira cu felul lor de a fi.Astăzi vorbim cu Oana. Oana deține, așa cum spune ea, "copilașul ei online"Blogtomedia.com și mi-a răspuns la câteva întrebări.Pentru a ne mai descreți puțin frunțile și pentru doza de un zâmbet meritată, vă invit să parcurgeți întrebările și răspunsurile ei sincere de mai jos.Enjoy!


Devinaesteiza: Buna, Oana! Iți mulțumesc că ai acceptat să te cunoaștem ma…

Din seria "Interviuri cu oameni faini", azi vorbim cu Daniel de la 15A

Așadar, vă povesteam, în articolul pe care l-am făcut cu interviul Oanei că anul acesta vreau să îl dedic oamenilor faini și cu povești frumoase. Povești care cred că ar fi drăguț să le împart cu voi și în același timp, să aud și eu mai multe despre pasiunile oamenilor.În interviul de mai jos am vorbit cu Daniel, care face parte din familia 15A winebar & bistro. Un local pe care l-am descoperit din pură întâmplare, despre care v-am și povestit puțin în acest articol.


Acestea fiind spuse, vă las să vă bucurați de interviu.
Devinaesteiza: Bună Daniel! Iți mulțumesc că ai acceptat să facem acest interviu!

 Am pornit o “călătorie” cu aceste interviuri, cu oameni faini, ca să vadă cât mai multe lume câte persoane cu pasiuni avem printre noi. Pe tine te-am cunoscut la 15A, însă ajungem și acolo.
 Spune-mi câte ceva despre tine: de unde ești, câți ani ai, ce zodie ești și ce vrei să mai dai tu din casa? :))

Daniel:  Bună, bună, în primul rând, mersi că m-ai inclus și pe mine în rândul oamen…