Treceți la conținutul principal

Cum te ajută apa Calipso în sport



Așa cum mulți știți sau cel puțin v-ați dat seama, sunt PRO mișcare.



 Dacă nu v-ați dat seamă încă, am și scris despre asta chiar aici, unde menționam că orice fel de mișcare ajută, iar când spun că ajută, nu o să vă mint să afirm faptul că peste noapte veți da jos 20 de kg. Nu. O să vă ajute în primul rând psihic, după muncă veți elibera tot stresul, care uneori cântărește mai mult de 20 de kg, iar apoi, în timp, o să realizați cât de bine va simțiți și fizic și chiar o să vă sculptați și corpul, dacă asta vă propuneți.



 Bineînțeles, lucrarea unui corp vine la pachet cu multe sacrificii, dacă le pot numi așa.



 În primul rând trebuie să fiți disciplinați. Pentru mine, este puțin greu.



 Este greu să mă abțin de la multe rontaieli, a fost greu să îmi găsesc energia necesară să merg la sală de cel puțin 3-4 ori pe săptămână și să încerc să fac orice formă de mișcare zilnic.



 Acum, trăind în vremuri super avansate, putem procura energia din mai multe surse, iar eu am ales-o pe cea mai usora, naturală și vitală. Apa.



 Apa Calipso, mai exact. Este o apa alcalină pe care am încercat-o de curând, fiindu-mi sugerată. Am primit un coșuleț frumos aranjat și piesa principală în ea, apa. Curioasă de fel, i-am dat o șansă și am fost plăcut surprinsă de efectele ei. Chiar îți redă energia de care ai nevoie, iar dacă te întrebi ce gust are, n-o să ți-l descriu, pentru că nu are niciun gust :)). Alunecă super ușor pe gât, în timpul antrenamentului și te bucuri de beneficiile ei, pentru că bând apă alcalină și ph-ul tău va deveni alcalin și va face că procesul de absorbție al nutrimentelor să fie eficient și, în aceeași măsură, și procesul de eliminare a toxinelor și resturilor rămase.



 Dacă vrei să aflii mai multe despre ea, pot să-ți spun că:



 "Apa Calipso provine dintr-un  izvor natural, din Codrii Vlăsiei, și conține un complex optim de minerale, ceea ce o incadrează în zonă apelor oligominerale. Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală imbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de  laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea ph-ului este de 8,2, similar cu ph-ul lichidelor din corpul uman."



 Cum la robinet nu îmi curge apă alcalină și-mi doresc să dau câteva kg jos, iar când am auzit că apa Calipso mă poate ajuta în acest proces, fiindcă are proprietăți antioxidante și mă și ajută să mențin indicele de masă corporală (IMC) în parametrii normali, am decis să continui s-o beau.



 Atâta timp cât îți menții un ph alcalin, vei evita bolile, iar apa alcalină are un ph mai mare de 7 (sub 7, ph-ul e acid, peste 7,bazic/alcalin) și conține minerale precum calciul, siliciul sau magneziul. Apa alcalină are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind funcționarea  corectă a organismului.

 Ceea ce recomand este să aveți grijă de sănătatea voastră, implicit de fizic, iar apa Calipso te poate ajuta în acest sens, fiind esențială în sport. Când ne antrenăm musculatura, corpul produce acid lactic și acid piruvic. În timpul efortului, acești acizi ajung în mușchi și apare o senzație de arsură, iar mușchiul slăbeste, obosește, îi scade capacitatea de a se contracta și nu mai răspunde eficient. Apa Calipso elimină acești acizi din țesutul muscular, neutralizând reziduurile metabolice acide foarte repede și reducând posibilitatea de accidentare a mușchiului.



 Pe final, nu știu dacă o să mă credeți sau nu, dar în urmă cu 2 săptămâni, m-am ambiționat atât de tare să învăț pe biciclet, încât am reușit să plec de pe loc și să dau și câteva ture scurte. Acum nu știu dacă apa alcalină mi-a dat atât de multă energie sau cumva s-au conbinat și ambiția mea cu apa Calipso.



 Hugs!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!