Treceți la conținutul principal

Cum te ajută apa Calipso în sportAșa cum mulți știți sau cel puțin v-ați dat seama, sunt PRO mișcare. Dacă nu v-ați dat seamă încă, am și scris despre asta chiar aici, unde menționam că orice fel de mișcare ajută, iar când spun că ajută, nu o să vă mint să afirm faptul că peste noapte veți da jos 20 de kg. Nu. O să vă ajute în primul rând psihic, după muncă veți elibera tot stresul, care uneori cântărește mai mult de 20 de kg, iar apoi, în timp, o să realizați cât de bine va simțiți și fizic și chiar o să vă sculptați și corpul, dacă asta vă propuneți. Bineînțeles, lucrarea unui corp vine la pachet cu multe sacrificii, dacă le pot numi așa. În primul rând trebuie să fiți disciplinați. Pentru mine, este puțin greu. Este greu să mă abțin de la multe rontaieli, a fost greu să îmi găsesc energia necesară să merg la sală de cel puțin 3-4 ori pe săptămână și să încerc să fac orice formă de mișcare zilnic. Acum, trăind în vremuri super avansate, putem procura energia din mai multe surse, iar eu am ales-o pe cea mai usora, naturală și vitală. Apa. Apa Calipso, mai exact. Este o apa alcalină pe care am încercat-o de curând, fiindu-mi sugerată. Am primit un coșuleț frumos aranjat și piesa principală în ea, apa. Curioasă de fel, i-am dat o șansă și am fost plăcut surprinsă de efectele ei. Chiar îți redă energia de care ai nevoie, iar dacă te întrebi ce gust are, n-o să ți-l descriu, pentru că nu are niciun gust :)). Alunecă super ușor pe gât, în timpul antrenamentului și te bucuri de beneficiile ei, pentru că bând apă alcalină și ph-ul tău va deveni alcalin și va face că procesul de absorbție al nutrimentelor să fie eficient și, în aceeași măsură, și procesul de eliminare a toxinelor și resturilor rămase. Dacă vrei să aflii mai multe despre ea, pot să-ți spun că: "Apa Calipso provine dintr-un  izvor natural, din Codrii Vlăsiei, și conține un complex optim de minerale, ceea ce o incadrează în zonă apelor oligominerale. Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală imbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de  laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea ph-ului este de 8,2, similar cu ph-ul lichidelor din corpul uman." Cum la robinet nu îmi curge apă alcalină și-mi doresc să dau câteva kg jos, iar când am auzit că apa Calipso mă poate ajuta în acest proces, fiindcă are proprietăți antioxidante și mă și ajută să mențin indicele de masă corporală (IMC) în parametrii normali, am decis să continui s-o beau. Atâta timp cât îți menții un ph alcalin, vei evita bolile, iar apa alcalină are un ph mai mare de 7 (sub 7, ph-ul e acid, peste 7,bazic/alcalin) și conține minerale precum calciul, siliciul sau magneziul. Apa alcalină are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind funcționarea  corectă a organismului.

 Ceea ce recomand este să aveți grijă de sănătatea voastră, implicit de fizic, iar apa Calipso te poate ajuta în acest sens, fiind esențială în sport. Când ne antrenăm musculatura, corpul produce acid lactic și acid piruvic. În timpul efortului, acești acizi ajung în mușchi și apare o senzație de arsură, iar mușchiul slăbeste, obosește, îi scade capacitatea de a se contracta și nu mai răspunde eficient. Apa Calipso elimină acești acizi din țesutul muscular, neutralizând reziduurile metabolice acide foarte repede și reducând posibilitatea de accidentare a mușchiului. Pe final, nu știu dacă o să mă credeți sau nu, dar în urmă cu 2 săptămâni, m-am ambiționat atât de tare să învăț pe biciclet, încât am reușit să plec de pe loc și să dau și câteva ture scurte. Acum nu știu dacă apa alcalină mi-a dat atât de multă energie sau cumva s-au conbinat și ambiția mea cu apa Calipso. Hugs!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva! Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.

 Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare. În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care acceptau tichete de vacanță, …

Dramă vieții: ea îl place, el (ghici ce) nu!

De ceva timp nu am mai făcut nici un articol despre relații, sentimente și xoxo-uri de genul acesta. Scriu după cum simt și subiectele îmi vin fie pe moment, fie îmi trece vreo idee în cap, uit s-o notez și îmi mai aduc aminte destul de târziu despre ce am vrut să scriu, între timp deja epuizând o altă temă. Acum, de curând, mă tot roade ceva. Mai știți cum scriam prin 2015 cum fiecare avem nevoi diferite? Probabil că nu, dar uitați aici articolul. 

 În urmă cu câteva zile, purtam o discuție cu cineva, o fată, care se plângea că nu își găsește și ea un băiat de treabă. În primul rând: nu mai căuta - o să vina, când o să vină, când va fi momentul să întâlnești pe cineva, va fi de la sine, iar în al doilea rând: nu poți să știi niciodată din prima dacă este "de treabă sau nu". Acordă timp.Ceea ce m-a șocat pe mine cel mai tare, a fost când mi-a zis că este deja cu cineva și că este îndrăgostită nebunește de el, sunt împreună de 3 luni, însă nu este deloc fericită. CE?!?!! A…

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea II

Am revenit cu peripețiile mele, care îmi fac viața mai frumoasă și cu care mă mândresc! :))

Îmi place ca-n fiecare zi să am câte o experiență de povestit sau poate de ținut minute pentru amintiri frumoase, mai puțin frumoase, palpitante sau cum sunt ele.

 Vă povesteam în articolul anterior, că am niște vouchere de vacanță, pe care aș vrea să le epuizez. Nu eu singură, ci împreună cu familia, să ieșim un weekend pe undeva, de preferat la munte, iar ocazia s-a nimerit numai bine, fiind și ziua de naștere a tatălui meu luna aceasta.


Ca un reminder, voucherele le-au primit ai mei, ei lucrând la stat. Eu sunt "corporatristă", de câteva luni, așa că mă bucur de beneficiile unei companii mari. Acum ele diferă de la firmă la firmă, așa c-o să enumăr bonurile de masă și asigurarea de sănătate. 

 Continuând aventura mea, vă ziceam că inițial am dat de o doamnă, doamna Mihaela, de la Pensiunea Mihaela, din Poiana Brașov, pe care o recomand cu mare drag. Puteam folosi voucherele de vacanță…