Treceți la conținutul principal

Cum susții un blogger



Așa cum am promis pe pagina de Facebook, azi mi-am propus să scriu despre cum faci față blogging-ului. Oare poți să-i faci față?
 
 
 
 Mi-am tot zis că voi începe să scriu mai des, am un plan pe care tare mi-aș dori să-l duc la capăt, vi l-am prezentat și în acest articol. 
 
 
 
 Până atunci, mă gândeam așa. Cum ne putem susține între noi?
 
 
 
 Pe mine mă încântă foarte tare atunci când văd că un articol este accesat și citit, dar ce mai mult mi-ar plăcea să:
 
 
 
- comenteze lumea. Fie că e de bine, fie că e de rău, aș vrea ca măcar cei din comunitatea de blogging să arunce un cuvânt două, prin care să-și exprime mulțumirea, nemulțumirea, sugestia, părerea sau sfatul;
 
 
 
- să am cât mai mulți cititori. Da. Contează să vezi că atunci când te uiți de câte ori a fost accesat articolul, numărul cititorilor crește din ce în ce mai mult. Îți dă o satisfacție și te face să continui;
 
 
 
- să primesc like, atunci când îl share-uiesc în grupurile specializate, dacă merit. Doar dacă merit, iar dacă nu, revin la partea cu comentatul. Este bine ca cineva care a citit, să-ți spună: "Bă, nu-mi place, nu-s de acord. Hai să-ți zic eu cum stă treaba.".
 
 
 
- să ne share-uim articolele, dacă este în raza ta de interes și ai vrea că și alții să citească.
 
 
 
 Acum, pe de altă parte, dacă ai un job unde stai 9 ore, mai pierzi și o oră pe drum, e cam greu să îți dai tot interesul să dai share, să comentezi, să dai like, etc. Pot să înțeleg și acest aspect, dar mă întreb care ar fi soluția? Să îți faci un plan și să te ții de el? De exemplu: 1 oră ți-o dedici pentru scris și promovat, 1 oră pentru a citi alte articole și pentru a susține comunitatea de bloggeri.
 
 
 
 Oare funcționează?
 
 
 
 Voi cunoașteți secretul unei dezvoltări frumoase în blogosferă? :) Dacă da, l-ați împărți? Iar dacă nu aveți blog, însă mă citiți, spuneți-mi dacă ideile mele sunt bune și la ce credeți că aș mai putea să lucrez. 

xoxo!

P.S. Nu uitati sa ma votati!!! Chiar vreau in Cuba!!!




Comentarii

  1. Cu totii ne dorim asta! Sa fie accesate articolele, sa fie distribuite si comentate...sa fim vizibili in mediul online.
    Si mie imi place sa scriu la fel de mult cum imi place sa citesc si de obicei, cand citesc ceva interesant, daca cred ca ce am citit e util si altor persoane, atunci apas butonul "magic" de share.
    De ce sa nu o fac? In fond, nu am nimic de pierdut. Sunt de acord cu sustinerea blogosferei romanesti, sunt de acord sa trec si alte bloguri interesante la mine in Blogroll.
    Spre exemplu...imi place blogul tau, dar ar fi util daca ai achizitiona si un domeniu. Nu pentru ca sa fi "in rand cu lumea"...doar ca Google-ul ti-ar indexa mai bine blogul si astfel o sa ai mai multe vizite! Am un job care ma tine 8 ore in fata calculatorului, de multe ori cand ajung acasa nici nu mai deschid laptop-ul.
    Totusi am avut timp sa citesc un articolsi sa imi dau cu parere...dovada ca daca vrei, poti sa sustii un blogger.
    Nu mi-am facut un plan, dar ideea ta e buna.
    Seara buna si la cati mai multi cititori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey Samy! Iti multumesc mult pentru timpul acordat blogului meu si voi lua in considerare sfatul tau pentru achizitionarea unui domeniu!

      Seara frumoasa!

      Ștergere
  2. Salut. Imi place idea ta si ce spui este perfect corect. Exista mia multe variante de colaborare intre bloggeri. Unul din ele este sa sustii articolele care iti plac sau te intereseaza. Alta varianta este guest posting si care te ajuta si la crearea de backlinks organic. Eu postez la tine pe blog si tu postezi la mine si ne trimitem unul altuia linkurile catre site-uri si astfel ne ajutam in cresterea pe Google. Problema mare este legata de comentarii fiindca in general romanii nu comenteaza pe blog. Ei comenteaza pe FB sau Instagram si din cauza asta blogul pierde. Daca cumva s-ar schimba aceasta mentalitate ar fi foarte bine. Locul unde se comenteaza din greu pe blog este pe blogul politic. Acolo romanul injura si te face in toate felurile. In rest FB sau Insta. Oricand mai discutam daca vrei. Zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!

      Da, din pacate pe partea de comentarii pierdem foarte mult pe blog, iar pe politica nu m0as baga, pentru ca oricum tot ce ne inconjoara devine politic. As vrea ca acest blog sa fie ca o gura de aer proaspat :).

      Multumesc mult pentru idei si timpul acordat si discutam cu mare drag.

      Zi Faina!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!