Treceți la conținutul principal

Cum îți ușurezi viața în sala de fitness



De ceva timp vă ameninț cu un articol despre care vorbesc de un antrenament cardio.
 
 
 
 A venit și timpul lui!
 
 
 
 Știu că m-am aventurat când am zis că voi scrie zilnic sau cel puțin o data la două zile, din păcate, până acum nu mi-a ieșit, însă totuși îmi iese să nu las să treacă mai mult de 6 luni între articole, he-he :D.
 
 
 
 Sunt destul de pasionată de fitness și de mersul la sală, recent am înțeles că nu este în regulă să te forțezi și să tragi de tine să ajungi la sală dacă te simți epuizată, din diverse motive. Unul dintre ele și cel mai important este acela că antrenamentul tău poate fi ineficient și mai mult te-ai fâțâit pe drum, că să ai unde să întorci, vorba aceea.
 
 Știu că, cel mai probabil, multe fete nu știu cum să facă să treacă mai repede de partea de cardio, fiindcă li se pare plictisitoare și extenuantă. Dacă te gândești așa, din start ora pe care o petreci în sală nu va fi cea mai încântătoare, așa că, m-am gândit să împărtășesc cu voi puțin din experiență mea. Nu sunt instructor de fitness (încă :D-ușor, ușor vă voi dezvălui și planurile mele), însă poate vă va ajuta să încercați și o să aveți o oră frumoasă și relaxantă printre fiare și aparate.
 
 
 
 Înainte de toate, mergeți pe ideea că va veți destine, nu uitați să salutați când intrați în vestiar, schimbați-vă și ieșiți spre "câmpul de luptă" cu zâmbetul pe buze. O să vedeți că starea voastră este molipsitoare.
 
 
 
 Eu încep cu 10-15 minute de încălzire pe bicicletă, timp în care îmi aleg în clipulet pe youtube, pe care-l văd pe telefon, asta dacă bicicleta nu are opțiunea de a accesa youtube și mi-l aleg dintr-o zonă dragă mie. De exemplu, îmi plac vlog-urile de călătorie sau lifestyle, așa că am câteva vlog-uri pe care le urmăresc și sunt la curent cu noutățile de acolo cu ajutorul minutelor petrecute pe bicicletă.
 
 Dacă vine vorba de o sesiune de abdomene, las telefonul deoparte și mă bucur de muzica din sală, nu mă gândesc la ele ca la ceva chinuitor, ci ca la ceva care să mă ajute să mă detensionez. Aici nu am cum să mă uit la clipuri, de aceea fac pauză foarte scurtă între serii, cel mult 30 de secunde și îmi eliberez minte de gânduri. Este timpul, după informațiile adunate după o zi de muncă, plus ce am văzut în cele 10-15 minute pe bicicletă, să îmi las puțin mintea să facă yoga, în timp ce eu îmi termin seriile de abdomene. Aici poți să petreci chiar și jumătate de oră. Ai abdomene tip crunch, ridicări de picioare, bicicletă în aer cu picioarele, și muuuuuuuulte alte tipuri de exerciții pentru un abdomen cât mai micuț, plat și poate cândva pătrățele.
 
 Acum, să zicem că am chef de stepper, așa că-mi aloc 20 de minute, să țopăi pe el. Dacă v-ați planificat vacanța sau vreți să vizitați un anumit loc, vă recomand să căutați fie vlog, fie orice alt filmuleț interesant cu destinația respectivă și timp de 20 de minute să vă documentați despre atracțiile de acolo, cafenele, baruri, ce se mănâncă bun (chiar dacă sunteți în sală, sigur știți să vă controlați poftele) și o să vedeți ce repede trece timpul. :)
 
 Același principiu se aplică pentru orice aparat pe care îl îndrăgiți sau nu și vă puteți poziționa telefonul pentru perioada în care lucrați la acel aparat.
 
 În rest, ce mă ajută să execut exercițiile fericită, este detașarea de gândul că TREBUIE să slăbesc, că e un chin să depun efort sau orice alt gând negativ și îmi eliberez minte, executând seriile și mă concentrez pe poziție să fie pe cât posibil de corectă.

 Să NU uităm de mișcarea în aer liber, mai ales în perioada asta, când e așa frumos afară. Ce-mi mai place, atunci când chiar simt nevoia să mă deconectez, mă urc pe role și mă plimb pe Victoriei, până spre Herăstrău, dau o tură sau mai multe de Herăstrău (pe lângă el) și mă întorc spre Piața Victoriei. Mișcare în aer liber! :)
 
 
 
 Sunt curioasă la voi cum se desfășoară ziua de cardio?

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!