Treceți la conținutul principal

Lost in...



Cunoști momentul acela în care ai mii de cuvinte și milioane de propoziții pe care ai vrea să le spui, dar în schimb tot ce faci este să stai și să privești?
  Cunoști momentul acela când ai sute de idei în cap iar când vine vorba să le pui în practică..ele rămân doar pe foaie?! Sau pe blog, cum preferi. :)
 
 Momentul în care nu mai știi ce să crezi și pur și simplu mergi pe străzi fără să ai nici un gând, doar respiri aerul prin care treci că un simplu trup gol? Fără idei, fără nimic.
  Momentul în care te uiți la fum și ai vrea să te pierzi odată cu el și să te învețe să dansezi ca el apoi să devii invizibil?

 
 Cunoști momentele în care râzi cu prietenii tăi, aceia adevărați, și uiți de absolut tot, te îmbeți de fericire încât trăiești doar clipa aceea și ești doar tu cu ei în încăpere?
  Cunoști momentele în care pui pe repeat o piesă, pentru că încă nu te-ai săturat de ea după atâta timp, și dansezi în fiecare dimineață că să-ți încarci bateriile de energie, pregătindu-te de o zi cât mai bună?
 
 Momentul în care te uiți la cer de la geam, vezi o stea, și îți pui o dorință.. Sau te uiți doar la cerul gol, lipsit de stele și îți aranjezi gândurile?



...

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Ineteresant indeed. Esti foarte incoerenta, si incerci din strafundurile fiintei tale sa exprimi ceva extreeeeem de profund, dar cred ca de cele mai multe ori nici tu nu intelegi ce vrei sa zici. Si e ok, nici nu trebuie, pt ca nu are sens "metafora". De ce nu ramai la un stil mai simplu, fara atata incercare (esuata) de poezie? E ok, nu iti iese. Shit happens. Reorienteaza-te spre alt stil/hobby. Pentru ca sincer, nu merge. Sau merge, dar pt cei la fel de chinuiti (la propriu) de amorul artei. Te chinui prea tare sa fii high class. Nu. Pur si simplu NU. (Un sfat amabil)

      Ștergere
    2. Nu vreau sa exprim nimic profund, nu vreau sa fac poezie, nu creez niciun fel de metafora. Cu atat mai putin nu ma chinui sa fiu high-class, dar nah, asa e omu`, judeca dupa aparente. Si pentru oamenii de acest fel, cum ai fi si tu, nu-mi consum explicatiile.

      Ștergere
    3. Ai tu o boala cu "nu ma judeca daca nu ma cunosti". Da, asta a fost si drama mea cea mai mare pe vremea in care aveam 15 ani si eram "misunderstood". Poti sa iti dai seama cum e un om din extrem de multe lucruri marunte. O conversatie fata in fata poate fi mai inselatoare decat un blog ca asta de multe ori. Si da, fiecare isi formeaza o opinie dupa ce criterii i se ofera. Ar trebui sa fii retardat sa ramai fara o opinie despre ceva ce ai in fata. Eu ti-am dat un sfat prietenesc. Posturile despre muzica spre exemplu, sunt in regula. Na, e spatiul tau liber si scrii despre ce vrei. Chit ca tema nu e pe gustul meu, nici nu trebuie sa fie. Dar "pierderile in momente", "oamenii gri de pe strada" si "luna care iti zambeste complice" (dau exemple din capul meu coroborate cu ce imi amintesc ca am citit vreodata pe aici) sunt...gresite pe toate nivelurile. Nasol, sincer. Te faci de rusine. Si iti zic sincer si frumos, pt ca ai sustinut ca accepti si comentarii negative. Cred ca atunci cand ai zis asta te refereai ca nu le stergi, nu ca esti ok si cu ele.:)) Si inainte sa te/ma ataci, zi mersi ca nu ti-a dat comment cine stie ce golan care chiar voia sa te faca sa te simti prost (daa, stiu, nu avea nicio sansa bla bla bla), si sa te injure sau sa zica ceva de genul "esti naspaaa hahahaha". Eu macar am ramas civilizata si nu ti-am zis nimic urat.

      Ștergere
    4. Poti sa ma injuri, poti sa faci ce vrei, e dreptul tau la replica, insa, atata timp cat eu mi-am creat spatiul asta inseamna ca am facut-o sa scriu orice porcarie am eu chef. Si da, poate am eu boala asta cu judecatul fondata pe ceva anume. Poti cunoaste un om foarte putin doar din niste randuri scrise pe un blog, asa cum il poti cunoaste la fel de putin si vorbind fata in fata, ideea e ca nimeni nu e perfect. Nu pot incanta pe toata lumea, si nici n-am de gand sa fac asta.

      Ștergere
    5. Ana esti o frustrata. Fiecare isi scrie ce vrea pe blog, acesta spatiul lui personal. Si nu esti in masura sa-i zici Izabellei ce e ok sa scrie sau nu. Daca nu iti convine, just get the fuck out of here, nu mai impanzi negativism si frustrare. Be more positive, enjoy life, let go of hatred ;)

      Ștergere
  2. Dragă Ana, o voi lua pe vorbele unei înţelepte şi voi spune aşa: " zi mersi că nu ţi-a dat comment cine ştie ce golan care chiar voia să te facă să te simţi prost (daa, ştiu, nu avea nicio şansă bla bla bla), şi să te înjure sau să zică ceva de genul "eşti naspaaa hahahaha". Eu măcar am rămas civilizată şi nu ţi-am zis nimic urât.",draga mea internetul este foarte mare şi dacă nevoia ta de afirmare este la fel de mare, sunt sigură că în lumea asta există un loc şi pentru frustrările tale. Probabil când tu aveai 15 ani şi erai neînţeleasă te-a afectat atât de tare încât acum simţi nevoia morbidă te a răbufni pe oamenii din jurul tău. Mulţi nu au nici o legătură cu tine, viaţa ta, ideile tale, gândurile tale dar totuşi iti acorzi dreptul de a le spune că sunt incorecţi, frustraţi pentru faptul că îşi pun gândurile aici. Sincer, aia frustrată cum a mai spus eşti tu,draga mea.Ai voie la o părere, de acord dar de cele mai multe ori când nu e relevanta ţine-o pentru tine. Dacă mâine doresc să îmi fac un blog şi la fiecare post să scriu "Ana are mere." (doar mere, că minte nu prea) este fix problema mea.Şi dacă pe lângă asta se mai găsesc 50 persoane care să-mi zică "îmi place ce gândeşti" e bine, dacă se găsesc 100 care îmi zic "nu-mi place" e la fel de bine, dar când vine unul mai prost şi ca mine şi că aia 150 care îşi dau cu părerea să comenteze şi să aducă jicniri aprofundate şi după aia să mai spună "apreciază că am zis-o frumos" e prea de tot. Acestea fiind spuse (apreciază, în cel mai frumos mod) te invit să îţi iei ideile de căcat, părerile nefondate şi învăţătura vieţii care iti lipseste cu desavarsire şi să ne laşi. Să ai o zi la fel de plăcută ca gândurile tale. Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) wow, Maria, chiar ai avut foarte mare dreptate in comentariul tau. Iti multumesc pentru cometariu dar te si felicit pentru ideile scrise!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!