Treceți la conținutul principal

Dear Monday



Luni, 20 august. Soarele-i sus pe cer, iar ceasu' nu-i decât 4.15 PM, iar eu mă simt ca și cum ar fi duminică, cam aceeași oră, cu mai multe grade. Probabil mi-e dor de răcoarea de zilele trecute, pentru că știu că va urma, din nou, o caniculă care va dura până la sfârșitul săptămânii.




 Una peste alta, vreau să vă spun că voi începe un nou job, pentru care am mai multe emoții  decât aș avea în dimineața de Moș Nicolae, (n-aș vrea să spun că am la fel de multe emoții ca în noaptea de Moș Crăciun) când mă trezeam pe la 7 dimineața să văd ce dulciuri găseam în ghetuțe ( asta se întâmpla pe la 6-7 anișori, cred ). Mâine va fi prima zi, am vrut să încep de marți, să fiu eu mai specială! :) Aș vrea să depășesc mai repede perioada asta de început, pentru că, sincer, nu-mi plac deloc etapele astea "pregătitoare". Dacă ar fi posibil aș vrea să știu mereu, de la început, ce trebuie să fac și cum trebuie să fac, dar prespun că nimeni nu se naște învățat și d-aia se numește viață, să fi capabil să înveți cât mai multe și să experiementezi cât poți tu de mult.

 Cam atât despre Duminica mea de Luni.


Have a lovely day, you guys!


Comentarii

  1. Sa faci asa fel incat Duminica asta sa te insoteasca nu numai Luni, ci in toate celelalte zile ale saptamanii. Cred ca-mi place emotia pe care mi-o transmiti...de ce sa nu ne simtim intotdeauna ca si cum ar fi Duminica, ceaiul sau cafeaua pe care o bem dimineata sa ne binedispuna...Si, in legatura cu emotiile, stai linistita, esti om, e normal, sper sa fie constructive!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa incerc sa-ti urmez sfatul sa-mi fac toate zilele ca cele de Duminica! :)
      Multumesc mult pt. vizita si vorbele frumoase.

      :*

      Ștergere
  2. Şi eu mă simt ca şi cum ar fi duminică!:)) (defapt,de la o vreme încoace,aşa mă simt în fiecare zi)

    RăspundețiȘtergere
  3. A really nice post!Good job:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru noul job! :) Sa revii cu impresii:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce fel de job? Chiar daca e miercuri acum, banuiesc ca totul a fost bine. O zi frumoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La un call-center in lb. engleza. Voi spune asa o impresie generala dupa ce ma adaptez, pt ca nu vreau sa plictisesc publicul cu detalii care nu sunt interesante :))
      Pupici!

      Ștergere
  6. Chiar ieri ascultam piesa asta:)
    E superba.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!