Treceți la conținutul principal

Cat de usor este sa faci ce iti place si sa fi si platit?




Ma gandesc la lucrul acesta de cateva zile, din cauza job-ului pe care il am. In fine, nu stiu daca se poate numi tocmai job, avand in vedere ca ma duc de cateva ori pe saptamana si nu stau mai mult de 4 ore. Nu e ceva antrenant si nicidecum motivant. Dar totusi e un venit. Nu foarte mare, ce-i drept, tocmai de aceea ma gandeam sa "migrez" catre altceva.

Bineinteles, ceea ce as vrea eu sa fac, nu este tocmai usor.
As vrea sa combin cumva o Carrie Bradshaw si o Samantha Jones (Sex and The City), adica o meserie de redactor si PR, insa studiile nu-mi sunt de ajuns, tocmai trecand in anul 2 de facultate, asadar o facultate in curs nu da asa de bine la C.V. :).
Probabil ca in cel mai scurt timp n-o sa fac ce-mi place, dar poate candva, voi reusi, nu?

Asa ca, intrebarea mea este, cat de usor este sa ai o meserie care sa ti se potriveasca, ceva care sa fie exact ca rochia ta preferata care-ti vine ca si turnata pe tine?! (in cazul fetelor) :)

O zi cat mai racoaroasa!

Comentarii

  1. Hm...sa faci ce-ti place si sa mai fii si platit pt asta?Mie mi se pare de-a dreptul imposibil.Cel putin,in cazul meu...

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca ai ceva de facut, eu tot caut ceva dar orasul nu imi permite nimic. Incep anu 3 la facultate din toamna, iar vara viitoare o sa zburd spre cautarea unui job sa mi se potrivesca si nu va fi deloc usor. Intre timp spor tie :*

    app.:faina melodie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa gasesti ceva ce iti doresti, pt ca daca nu faci medicina sau o facultate de genul asta, pe profilul facultatii mai mult ca sigur nu te vei angaja, din pacate :)).

      Merci frumos la fel>:D<!

      Ștergere
  3. Ajungi sa te plafonezi, facand un lucru care iti place. Pentru ca iti e usor sa il faci si nu te solicita. In scurt timp, ajungi sa iti doresti altceva, care poate nu iti place, dar te intriga si iti lasa falsa impresie ca e mai bun.
    Been there.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, da, e un punct de vedere si asta. Dar decat sa te duci zi de zi la un job care nu-ti place deloc... Nu stiu ce as alege, sincer.

      Ștergere
  4. Dacă trăieşti în România este cam greu să faci ceea ce îţi place şi să fi plătit bine.
    Dar,dacă trăieşti în altă ţară (exemplu Franţa)şi dacă eşti măturător de străzi ai un salariu decent.
    Eu zic că totul ţine de ţara în care trăim,şi cum România este ţara tuturor posibilităţilor,ei bine,cam depinde de soartă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar stii cum e vorba aia, ca soarta trebuie sa ti-o mai faci si tu putin! :D

      Ștergere
  5. stii ca pana sa ajungi sa faci ceea ce iti doresti e cale lunga:) dar si cand ajungi acolo:D ai o imensa satisfactie :D

    ti pup:X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!