Treceți la conținutul principal

O societate ce te inundă.FUCK YOU!




Stând la PC în dimineaţa aceasta însorită, cu cafeaua în faţă, mă gândeam să scriu ceva
cu soare ca vremea de afară, ceva despre iubire, poate, sau aţi înţeles voi ideea, ceva FRUMOS.
Însă deodată mi-am adus aminte că săptămâna mea nu a fost tocmai bună, şi m-am blocat la câteva rânduri
aşa că nu mă voi forţa să scriu pozitiv dacă nu simt, mi-e teamă să nu iasă prost.

M-am oprit asupra unei idei: de ce persoanele din jurul nostru cu care colaborăm zilnic,
şi ar trebui ca una să se acopere pe cealaltă şi să se ajute, în momentul când au o zi mai proastă şi o pilă
sus la bo$$, se gândeşte "Bă, şi-aşa am nervi, hai să mi-i descarc pe cine NU este de faţă pentru că e mai frumos aşa, n-are cum să se apere sau să comenteze!" apoi te bagă-ntrun noroi/căcăt sau cum vreţi să-i spuneţi din care n-ai cum să ieşi decât dacă te freci de N ori cu peria şi îi mai freci şi pe restul, deşi nu sunt murdari:)?

Ar trebui să bag la cap ceea ce îmi tot repetă prietenii, că sunt prea naivă şi am prea multă încredere
în oameni, pentru că observ pe zi ce trece că aşa este, şi CLAR greşesc! În mintea mea este ceva de genul:
de ce ar vrea cineva să mintă/fure/facă rău etc? Cînd putem să alegem cea mai simplă cale
şi să facem totul aşa cum trebuie, corect fără alte complicaţii? Naivă, da stiu.

Dacă vreţi, dezabatem subiectul, dacă nu voi reveni zilele astea cu ceva FRUMOS! :P

O zi linistită!


Comentarii

  1. mnnuuuu ma asteptam sa gasesc cheloo aici:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. asta am postat eu pe fb..la clip ma refer ;))...da-mi daca vrei fb tau :P daca doresti ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. who not`ul era pt CAFEAUA :))

    madox, nu stiu cum sa ti-l dau :))). Ah sau stai, Izabella Stefania Stoica, ma intitulez pe FB :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate pentru ca varianta mai simpla e sa faci rau. Poate pentru ca oamenilor le e mai greu sa se abtina de la rele decat sa faca bine... God knows...

    RăspundețiȘtergere
  5. E o mare dilema pt mine cum sa fie mai simplu sa faci RAU. Adica mie se pare mai mult efort sa stai incruntat decat sa zambesti, got it ?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. A face rau nu inseamna a fi incruntat. :P Pana una alta. A face rau poate insemna sa promiti ca faci ceva, apoi din lene sa nu o faci... A face rau inseamna sa nu ajuti atunci cand poti pentru ca nu iti pare important. Dar cel mai mult, faci rau pentru ca nu-ti pasa. Cred eu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Depinde de om. Daca domina parte animalica, de sinantrop, atunci sa faci rau este mai firesc ( ca si pentru un caine turbat ), si daca esti spiritual si intelept, faci fapte bune. Daca om rau NU poate fi fericit, un om bun este mereu foarte aproape de aceasta stare. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mmm... Arata-mi tu pe ala spiritual in anul 2011... Te rog.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alexandru Bogdan, nu spuneam ca a face rau inseamna sa stai incruntat, era doar o comparatie de stari, metafora. Ideea e ca mi se pare o complicare de situatie cu tot raul asta. :)

    @KOT: Da, depinde de om. Dar atunci cand faci ceva VOIT, cand esti pus sa alegi intre bine si rau, cred ca tine doar de prostia fiecaruia, nu de spiritualismul nimanui :-j.

    RăspundețiȘtergere
  10. ce probleme aveti!!!..
    donshoara..cand cineva iti face dinastea e vremea sa parasesti locul faptei,...sa te pui sa te kinui si sa te intrebi "de ce?!!" ii cateodata de-a dreptul patetic .....sa ai pretentia sa-i skimbi cu patetisme dinastea e pueril...app...ai prea multe asteptari de la ei...nu astepta sa te faca ei fericita...ingnore pur si simplu,,,,vezi-ti de drumul tau k ramai in urma..

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim.

    Clar esti copila. Daca nu erai, stiai ca in viata, mai ales la munca, o sa dai de dastia cu carul. Si nu le poti da ignore. Ca trebuie sa muncesti cu ei...

    Iar daca citeai atenta, scria ca e vorba de oamenii cu care colaborezi, ergo, work related, ergo, nu prea poti sa-ti bagi piciorul si sa pleci ca un copil razgaiat cand se supara si-si ia jucariile si pleaca acasa...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim: Trust me, chiar e o problema sa vezi cand cineva te baga in cacat fara sa-i fi facut nimic. Nu ai cum sa ignori, si exact cum spune si Alexandru, mai ales atunci cand lucrezi cu ei, uneori din prea putina "putere" tre` sa stai sa inghiti cacaturile astea, pt ca altfel ZBORI un lucru pe care in zilele de astazi nu prea ti-l permiti asa cu una cu doua. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. ba da iti permiti fix ce vrei sa-ti permiti..ignore nu in sensul de a-ti lua jucariile sa pleci ci doar sa nu-ti mai bati capul...sa skimbi locul in ideea de un sut in fund e intotdeauna un pas inainte....sau in sensul de: universul incearca sa-i transmita ca e timpul pt urmatoarea etapa..

    RăspundețiȘtergere
  14. dar daca aveti undeva in jurul a 20 de ani degeaba va povestesc eu dinastea acuma....si app sunt un el nu o ea

    RăspundețiȘtergere
  15. @Anonim: Sunt de parere ca varsta nu e asa importanta, pe cat experienta este. Oricum facem din tantar armasar si nu este cazul. Este simplu, totodata, nu chiar asa usor. Nu e primul loc de munca, nu e prima experienta de cacat, asa ca nu tratez subiectul in necunostinta de cauza, pentru ca din cate observ asta consideri. Uneori loviturile astea te intaresc, insa iti lasa un gust amar.

    RăspundețiȘtergere
  16. toata lumea face rau pentru ale fi lor bine . toti o sa avem momente gen .. mama uite cutarescu ce are si cat are , eu de ce nu am ? .. si asa apare rautatea in om . toti avem un gram de rautate in noi .. daca nu aveam eram Sfinti pictati in biserica :P.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, clar, fiecare are o rautate in el, insa ar fi bine sa fie folosita cand trebuie! Spre exemplu, ca tot avem tema cu munca, un sef sa se impuna la momentul oportun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sigur ca fiecare om are si o partea rea in el. "Viata este o lupta neincetata intre diavol si Dumnezeu iar campul acestei lupte este inima omului"- F.I.Dostoievskii. Doar ca unii lupta cu rautatea din ei. Altii o cultiva. Oameni cu adevarat buni sunt multi, doar ca nu ii gasesti la televizor sau prin cluburi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Adica nu ii cauti acolo... De gasit poate gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  20. HA! Da, foarte buna ultima faza cu cluburi si tEVeu` :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Oamenii iti apar in cale, acuma depinde de fiecare pe cine lase sa stea alaturi. Mai nasol e cand esti obligat sa accepti pe cineva :))!

    RăspundețiȘtergere
  22. Da, nasol. Cu atat mai mult ajungi sa apreciezi compania unui om bun... Uneori creeaza dependenta :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Hm pai prietenii tai au dreptate. :D Asa este peste tot. Si cat ai incerca sa nu faci ca ei,nu-ti dai seama o faci si tu...

    RăspundețiȘtergere
  24. @Little: DA! Stiu ca au dreptate si incerc sa lucrez la defectul meu, daca iki pot spune asa:)):D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!