Treceți la conținutul principal

Do stupid things, but don't be stupid.



Plimbandu-ma pe aici prin lumea blogurilor in ultimul timp destul de mult, (fiindca am timp liber din pliiinnn daca am ramas fara job.. ce sa-i faci, asta e cand lucrezi la patroni fac ce vor cu tine si cred ca esti sclavul lor :))...daar! asta este alta poveste si poate o sa-mi zic si of-ul asta intr-una din zilele astea oribile de iarna) am observat ca noua generatie este EXTREM de trista! 
La modul copile de 12, 13, 14 ani se plang de cat de grea e viata, cat de deceptionate sunt ele in dragoste and soooo on! Nu zic ca unele dintre ele chiar au talent la scris, bun ok, foarte frumos lucrul asta, dar sa-ti formezi un intreg blog despre cat de cacat de viata de la 12 ani?! Acum intrebarea mea pentru cei/cele cu astfel de bloguri: Atat de urat e sa te duci in fiecare zi la scoala, sa te vezi cu colegii, sa glumiti si sa va simtiti bine, iar cand ajungeti acasa sa n-aveti nici o grija ca va asteapta mama cu masa pusa si tot ce tre` sa faceti e un eventual calcul matematic pt tema de maine?


BAI! TREZITI-VA! As da orice sa ma stiu din nou la varsta aia!! Profitati cat mai puteti si lasati naibii toata tristetea asta pt ca asa cum mi-a zis un tovaras o sa avem toata viata inainte sa fim tristi, suparati, nervosi si asa mai departe... De ce sa incepem tocmai de acum?? Think `bout it! ;-)


Adevarat, nici eu nu ar trebui sa ma plang si sa am stari de cacat.. dar cand te loveste, te loveste. Insa eu am trecut de perioada in care cea mai mare grija a mea era nu stiu ce test la vreo materie ORIBILA, sau vrun 2 la Muzica pt ca nu am vrut sa-mi dau  jos sapca mea de skaterita cool ce ma credeam la ora profei.


Sau poate ma insel eu si chiar sunt vremuri grele si pt voi, lamuriti-ma VA ROG! :-)

Pace&Dragoste!  

Comentarii

  1. Drago, eu la 12 ani voiam sa fiu Tom Cat. Tendintele depresive au aparut de atunci. Mi se parea ca am o viata oribila... hahah.

    Bucura-te de somerie. Pare nasoala, dar e misto!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca nici tu nu prea ai ce face,daca te apuci sa citesti copile de 12 ani -))

    RăspundețiȘtergere
  3. Evergreen: Chiar e nasoala someria :D!

    Vert: Ma plictisesc groaznic. Sa treaca odata sesiuneaaaa :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah si le citesc pe unele pt ca se exprima chiar dragut, in tristetea lor acolo :)).

    Si sa completez la Evergreen, mereu vreau sa adaug cate ceva si uit:)), de ce sa intram in viata trista tocmai de la anii aia cand avem tot timpul inainte sa facem asta?! :D :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. ei traiesc alte vremuri :)) EMO KIDS

    RăspundețiȘtergere
  6. Da bai, dar e triiisssttt! Care-i cauza?!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. da Izuhhhhh ce ai tu cu bietele fete de 12 13 14 15 16 ani( cam pana aici e varsta medie de prostie) care plang dupa marea lor dragoste pierduta:)))))ce vrei, ele la varsta asta fac sex nu fac teme la matematica. Mai intai sunt fericite ca au descoperit "marea dragoste" si sunt foarte fericite ca au facut pentru prima oara "dragoste" cu "iubirea vietii", dupa 2 luni raman cu buza umflata pentru ca sunt fete si fete de genu` asta care simt k iubesc la o varsta in care ar trebui sa faca cu totul si cu totul altceva si apoi in ultima faza ajung sa sufere probabil pana le vine mintea la cap. Baietii sunt baieti pana la urma, poti sa`i condamni??? cik fetele sunt mai mature decat baietii:) iata si dovada:))ele isi plang singure de mila si sunt deprimate, ei se lauda la 16 ani cate fete au avut:)))si ia uite cata maturitate in toti:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Hahaha, as usual, comentariile tale ma ung la suflet, Oandi!
    Daca fi-mea o sa stea sa sufere ca proasta la varsta asta (in cazul in care voi avea copil si o sa fie fata) o s-o bat sa-i sara chilotii de pe ea! De fapt nu, nu e bine asta, insa o bat si ii tai portia de iarba!! :)))))

    Cu maturitatea asta e discutabil..dracu stie cand si cine se maturizeaza mai repede. Conteaza si de cum esti crescut si multi alti factori care sa influenteze. Cale lunga, mon cher! :D

    Hugs my gurl!

    RăspundețiȘtergere
  9. la 12 ani nici nu stiam ce e ala sarut :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu zic sa nu se sarute.. dar sa nu mai considere ca li s-au terminat viata cand nici macar n-au inceput-o! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. ce inseamna vremuri grele la 12 ani? sa n ai bani pentru un pachet de tigari? sa vezi ca vecina din blocul de vis-a-vis e mai dezvoltata ca tine desi aveti aceeasi varsta si are "gagic" care o ia din fata blocului si o duce pe alta scara sa se "giugiuleasca" putin si u visezi exact la acelasi baiat sa ti faca aceleasi "pofte" pe care i le face ei. Sau esti indragostita de cel mai frumos baiat de la clasa a 8a pentru ca te`a bagat o data in seama si acu nici nu se mai uita la tine. Astea DA vremuri grele! la 13 ani ce urmeaza? antidepresive?? la 15 ani droguri si mai incolo sinucidere...merita traita viata!!! neintelegatoareo:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. ahahahahaha dute ma ca esti geniala ma jur! :)))))
    Cum de n-am inteles cat de grea e viata lor, LA DRACU! Astea cre' ca au mai multi bani decat am avut eu toata luna asta. Sa ajunga ele la 19 ani si sa vada cum e sa dai din coate in lumea asta mare si FRUMOASA ca sa ai un loc de munca pt un ban de buzunar si cartela la metrou. Eheeee.... si cica nu sunt intelegatoare...:))

    ROMANIAAAAAAA TREZESTE-TE.

    Vreau sa ma intorc la anii mei de tinerete... sa le dau putina clasa cum sa-si traiasca viata:)). Ieseam cu fratemu el fiind mai mare cu 8 ani juma la petreceri, caterinca, ma intalneam cu colegii/prietenii IESEAM, ne plimbam... jucam basket nu la PC si in Studentesc, of doamne!

    DA, Oandi, sunt o neintelegatoare!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  13. recunosc ca si pe mine m`a tarat sor`mea dupa ea peste tot:)))si daca nu eram cu ea, eram in fata blocului si jucam "patratica" :))) bine, pana am intrat la liceu si mi se parea amuzant sa ma duc la toate balurile liceului si am inceput sa ma duc de colo colo:)))
    Lasa sa ne laudam noi ca ne`am bucurat de toate, si copilarie si adolescenta.
    Ca la 16 ani nu ne puneam prietenele sa ne ia teste de sarcina si stateam cu morcovu`n cur k la 17 ani avem copil.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pana mea... livin la vida loca sau moca:)). Adrenalina d-asteaaa:))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci ai dreptate:)) bine eu am 14 ani..Nu stiu cum era inainte dar acum e jale:)) Am multe colege carora "li s-a sfarsit viata" ca au fost parasite...Dealtefel baietii respectivi sunt foarte speciali si nu inteleg de ce a picat nenorocirea asta mare pe capul lor:)) Dupa parerea mea baiatul special e pentru todeauna si punct. Nu cand ii vine lui chef azi da miane nu:)) Dar imbecilitatea e la cote mari asa ca..:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Hahahahaaa, foarte tare Aimee! Daca nu faci parte din CLANUL lor imi pare rau ca tre` sa suporti asta :)). Inainte lucurile erau muuullt mai simple, nu inteleg de ce se complica ei/ele de la varsta asta.. ca oricum se vor complica in timp :)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!