Treceți la conținutul principal

Gânduri mai mult sau mai puţin..adânci.

Şi trec să-mi mai las puţin amprenta pe aici, chiar dacă probabil n-o să citească multa lume, dar măcar pentru "fanii" mei, să nu îi las cu gustul amar de dezamăgire din cauza faptului că nu am mai venit cu ceva nou şi mai ales creaţie proprie cam de multicel :)).






Zilele acestea cred că tocmai mi-a fost lansată o provocare, ea fiind următoarea: când îmi doresc ceva foarte mult să fac totul pentru a obtine(nu că nu aş face asta deja, dar simt că nu destul de mult). Desigur, acum o să spuneti ca totuşi ţine, în mare parte, de norocul cu care am fost inzestrată de când m-am născut, dar eu zic că totul ţine de noi, de cât de mult efort depunem pentru idealurile noastre şi cât de mult credem în ele, dar n-o să fiu ipocrită acum să spun că nu conteză deloc norocul ;). La fel ca un copil care îşi doreşte cu ardoare acea jucărie din vitrină, ce-i drept pe vremurile astea de criza veţi spune că e cam greu de obţinut, dar el plânge şi iar plânge, până când, de obicei, mama cedează, iar copilul este împlinit şi fericit cu noua sa achiziţie. Totul pare uşor când esti mic dar, hei! şi plansul ăsta necesita energie, nu?

Aşa că focalizează-ţi şi tu energia asupra nevoilor tale, sau viselor tale. Presupun că dacă o să încercăm să demonstrăm altora şi nu nouă de ceea ce suntem în stare vom întâlni şi câte-o groapă în şoseaua abea asfaltată! You've got my point :).

Bineînţeles vor exista şi momentele astea  :


dar se vor aranja in felul acesta :




Am şi un exemplu care mi-a demonstrat această mică teorie. Anul trecut când s-a ivit o excursie în Grecia, mi-am dorit foarte tare să merg şi eu. Evident au urmat lungi discuţii contradictorii cu părinţii, nervi şi toate cele, nu mai credeam că voi părăsi frumoasa Românie ( pe atunci încă mi se părea ok, nu era chiar atât de "crizată" si ruinată ), dar cu ajutorul prietenilor şi motivaţia mea puternică de a vizita un loc străin, am reuşit! Annnddd i was in Greece!
Evident au mai fost multe lucruri pe care mi le-am dorit şi am avut parte de ele, la altele încă mai lucrez pentru a ajunge la ele, pentru că după cum spuneam la început, asta e provocarea mea.

Spuneţi-mi şi reuşitele voastre, cum aţi ajuns la ele and everything like this. :D

Cred că până la urmă despre asta este vorba, scop şi motivaţie!




Iar acum o să vă prezint un clip mai nouţ semnat Cypress Hill. What do you think? 



Te cam face să pleci repede la mare cu muzica tare-n difuzoare şi să rămâi acolo, nu ? :P

Comentarii

  1. Eu cred ca poti ajunge la orice scop, atata timp cat doar tu "lucrezi" la asta si nu implici si alte persoane gen prieteni,parinti..Adevaratul scop,adevarata dorinta este cea a fiintei interioare.Si ar trebui sa asculti doar acea parte din tine care intotdeauna are dreptate.Atunci nimic altceva n-o sa te afecteze.Nu mai da importanta crizei si lipsei de lucruri materiale sau non..Intotdeauna sa fi pozitiva si sa indepartezi orice forma de gandire negativa.Exista legea atractiei care guverneaza universul.Si noi atragem ceea ce gandim.Inclusiv daca gandesti ceva de genu: "nu vreau cutare", tot o s-o atragi.Gandeste-te doar la ceea ce intr-adevar te indeplineste.Acuma nu stiu cata tangenta are cu ceea ce ai scris tu.Dar nah! XD

    RăspundețiȘtergere
  2. super faine pozele..ai transmis mesajul ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poza reprezentativa frazei "Exista si momente ca asta:" e cu doua taisuri:))
    unul este cel pe care l-ai punctat tu
    iar celalalt sens(pentru o persoana optimista ca mine),ar fi: UAAAAU O SA AVEM SI NOI AUTOSTRAZI MUUULTE SI SUSPENDATEEE:O desi nu cred ca se va intampla asta prea curand:))
    hai,te-am pupat izule!:*-A.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit comentariul anonim si daca mi se permite as putea spune ca nu prea sunt de acord.Nu ai cum sa reusesti singur fara implicarea deloc a alotora.In primul rand din lipsa de experienta(pentru asta ai putea apela la ajutorul cuiva mai trecut prin viata,iar daca tu crezi ca nu este ok spatul primit nu asculti de el) si toti stim ca nu traim singuri pe lume si suntem in relatii de interdependenta cu celelalte fiinte.Asa ca eu consider ca avem nevoie de putin ajutor si din partea alotra,altfel ar putea sa ne puna bete in roate!:D -A.

    RăspundețiȘtergere
  5. Referitor tot la scop şi motivaţie am şi eu o mică povestioară în genul meu.

    Weekendul trecut am fost alături în Apuseni de unii colegii de la spologie, aveam aprofundat în domeniu, de luat unele cursuri. În fine..

    Am coborât într-o peşteră de -87 de metri, am parcurs-o şi apoi mi-am adus aminte că eu defapt acei metri trebuie să-i şi urc înapoi pe coardă. Am fost demoralizat, foarte.

    Am ajuns la baza puţului şi am privit în sus, se vedea o rază de lumină dar foarte slabă. Am urcat primii 20 de metri şi am ajuns într-un loc unde puteam sta pe propriile picioare şi am avut ocazia să mă bucur de soare. A fost singurul moment în care m-am bucurat de soare. M-am pus jos, eram singur, îi aşteptam pe ceilalţi, şi am început să cânt. Când mi-am dat seama am râs, de unul singur. Restul porţiunii de urcat am parcurs-o cu zâmbetul pe buze, am fost fericit că mi-am învins moralul.


    Lung, dar greu. :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. @kid: Thank you>:D< Asta incerc sa fac in fiecare post, sa transmit cate o stare sau mesaj :)


    @A: Pt soferite, asa cum esti tu, sau domnii soferi, dap! Exista si aceasta reprezentare :)). Cat despre ideea ca poti reusi singur fara nici un ajutor, din cate ai observat, chiar am punctat in articol, cand am povestit despre Grecia, ca prietenii au avut si ei o oarecare implicare! Deci iti impartasesc opinia :P.

    @Packo: Impresionanta povestioara! Asta demonstreaza ca totul este posibil, numai ca probabil realizezi lucrul acesta doar in situatiile limita, din pacate.
    Ma bucur ca ai reusit, si ca totul s-a terminat cu zambetul pe buze! :)
    And..speologie, interesant domeniu :D. Imi pare bine sa aud ca lumea mai face si altceva in afara birourilor, desi probabil eu in viitor voi fi tot o tipa la viitor, calatorind doar in timpul liber :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place poza cu scara spre cer, spre ideal.orice individ tinde spre ceva, chiar si in momentul cand crede ca o face mai putin....

    RăspundețiȘtergere
  8. @Offshore: exact punctul meu de vedere. idealul exista mereu trebuie doar sa stim cum sa-l "lucram", cum sa ne impunem in fata lui :P.

    RăspundețiȘtergere
  9. iti dai seama..normal ca eram pe aceeasi lungime de unda, nu avea cum sa fie altfel! :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Offshore: aveam somn, dar nu aveam cum sa dorm :)) fiindca invatam la romana pentru teza pe care am avut-o azi :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce ai făcut la teză? Te-ai descurcat?

    RăspundețiȘtergere
  12. Packo, a fost binisor. Speram la ceva mai mult de la mine dar nu am avut rabdare necesara pt a ma pregati :)). Thanks for asking! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. sincer mi-a placut super mult postul, ma pune pe ganduri. chiar acuma trec prin momente nu tocmai placute, dar asta nu ma impiedica sa fac acelasi lucru ca si tine, sa obtin ceea ce imi propun, indiferent cat de greu ar fi, sau peste ce obstacol va trebui sa trec. daca esti determinat in ceea ce doresti cu ardoare sa obtii, o vei face, indiferent ca este numa datorita tie, fie cu ajutorul unor persoane care roiesc mai mereu in jurul tau. important e scopul, dar trebuie sa te si intrebi: oare merita sacrificiul uneori?
    nu este vorba numa de ceva palpabil, ci si despre acel ceva pe care toti vor sa-l obtina, dar este atat de greu!
    get what you need not what you want! pentru ca s-ar putea ca ce vrei sa nu ai nevoie neaparat!
    si btw piesa e super, numa de-ar veni odata vremea de mers la mare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Exista si o stiinta care explica toate problemele tale. Este neurolingvistica, care spune ca binele atrage binele. Daca vrei cu ardoare ceva, si te gandesti mult la el, si ajuti universul la obtinerea lui, il obtii. Deasemenea, daca vine ora de mate, si zici, sigur ma asculta, universul iti raspunde, si chiar te asculta ora respectiva. E destul de profunda si verosimila stiinta asta.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Verutza, iti multumesc pentru apreciere in primul rand:D. In al doilea rand, foarte bine punctata ideea de a cauta sa obtii numai de ceea ce ai nevoie, si ca sa fac si o mica ironie sau cum vrei sa ii spui...de aceea am si ajuns in criza asta si cu 40.000 de oameni in fata Guvernului :)) !
    Melodia, ohh daaa :X. Abea astept sa termin cu bacu' si sa pleeccc 8->!!

    @vreausapotsapotsavreau, interesant si pe asta se bazeaza si filmul "The secret". Desigur sunt destule persoane care nu cred in lucrul asta :P.

    RăspundețiȘtergere
  16. @offshore, tot romana se pune :)) ca citeam :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Superba legatura dintre poze si ganduri, E bine ca putem in disperari sa ne gandim ca va fi bine... este vital ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. unnousens, nu e vorba doar de gandit, ci, in mare parte de actionat! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Off, dar de ce nu m-ai scrii? De 3 zile mă uit din oră în oră să văd ceva nou, dar nu. Ştiu că eşti ocupată şi ştiu că mâine ai din nou un examen la care apropo îţi urez baftă dar măcar un cuvânt, o trăire, un feeling, un gând, un off, un ceva, orice. Aştept!

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi cer scuze ca nu prea am mai trecut si'ti multumesc ca te interesezi :D!! Am avut bafta la examen, am avut cel mai inalt nivel ;;) si o sa mai scriu ceva cat de curand! Have a nice day >:D<

    RăspundețiȘtergere
  21. *am luat cel mai inalt nivel, voiam sa scriu :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Asta se potriveste cu vorba aia..ai un vis?si ai reusit sa ti'l duci la bun sfarsit..nu..atunci inseamna ca nu ai avut visul potrivit..

    RăspundețiȘtergere
  23. felicitari :)
    sper sa-ti indeplinesti toate visele

    RăspundețiȘtergere
  24. foarte foarte tare postarea
    desi am citit`o de ieri, am citit o in toiu` noptii si nu prea stiam ce sa`ti las..
    nu ca acu as sti, dar chiar imi place
    si de obicei si eu m`agit cand trebuie sa obtin ceva dar intr`un final imi conving parintii si da, ma consider si norocoasa
    inca o data, foarte frumos si sa mai scrii postari d`astea pentru ca merita si scrii foarte frumos>:D<

    RăspundețiȘtergere
  25. Iti multumesc tare mult draga mea :D !
    E bine ca iti iese totul asa cum iti propui, nu conteaza prin ce mijloace, ideea e ca-ti iese si te felicit pentru asta ;;)!

    RăspundețiȘtergere
  26. daaaaaaaaa, da` si cand nu reusesc:)) atunci e panica mare....
    te`am pupaaat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!