Treceți la conținutul principal

Femeia Capricorn, Femeia Săgetător, Femeia Vărsător, Femeia Peşti

Femeia Săgetător


Orgasmul este pentru tine cireaşa de pe tort. Drumul până la el ţi se pare la fel de incitant, aşa că îţi place să explorezi în pat. Eşti o fire curioasă, deci te adaptezi cu uşurinţă contextelor noi şi eşti deschisă propunerilor inedite venite din partea iubitului tău.

Deşi eşti mereu în căutarea experienţelor sexuale palpitante, eşti fidelă, iar partenerul de cuplu poate avea încredere oarbă în tine. Ar fi bine să aibă, căci dacă iubitul tău îţi dă senzaţia că te-a îngrădit, vei căuta plăceri sexuale în braţele altui bărbat, pentru că eşti o fire independentă.

În pat nu te incită decât bărbaţii cu personalitate puternică, care îţi împărtăşesc dragostea de libertate. Întotdeauna alegi să experimentezi cu un singur bărbat mai multe lucruri, decât să experimentezi cu mai mulţi bărbaţi un singur lucru. Aşa că de firea ta curioasă şi aventurieră nu beneficiază decât un singur bărbat.

Învaţă să fii mai sensibilă cu partenerul tău şi să-i mai tolerezi acestuia două, trei slăbiciuni, şi vei atinge armonia în pat.


Femeia Capricorn


Tu eşti cea mai detaşată dintre semnele zodiacale cu privire la sex şi importanţa lui.  Consideri că nu el guvernează o relaţie. Am putea spune că priveşti aspectul sexual cu reţinere mai mult din teamă. Eşti de părere că sexul poate cauza dependenţă de un bărbat, iar tu vrei să eviţi acest lucru cu orice preţ. Aventurile sexuale nu sunt pe placul tău, pentru că nu suporţi ideea să fi făcut sex cu un bărbat, care să nu te caute mai apoi. De aceea ai nevoie de un partener care să îţi demonstreze că se implică şi sentimental în relaţia cu tine.

Ai o atitudine pasivă vis-à-vis de sex doar până când capeţi încredere în iubitul tău.  Dacă ai trecut de acest prag, te transformi într-o prezenţă feminină şi seducătoare care depune mult efort în viaţa sexuală de cuplu.

Deşi devii partenera perfectă de sex într-o relaţie, n-ar strica să testezi şi sexul fără implicaţii emoţionale, care te poate elibera de prejudecăţi în pat.

Femeia Vărsător


Tu te încrezi mai degrabă în mintea ta, decât în aspectul fizic, aşa că nu mizezi niciodată pe sex-appeal pentru a atrage un bărbat. Preferi întâi să te împrieteneşti cu persoanele de sex opus şi să le cucereşti cu umorul tău… uneori cu tentă sexuală foarte piperată. În pat cauţi aprobarea celui de lângă tine, dar fără să consideri că eşti datoare să îi îndeplineşti toate poftele. 

Deşi ai o inteligenţă nativă, în plan sexual uneori eşti vulnerabilă, deşi nu îţi place să recunoşti acest lucru. Maschezi  bine acest fapt cu un aparent dezinteres în materie de sex şi deosebit interes pentru planul profesional.

Totuşi, un bărbat cult, care îţi împărtăşeşte gusturile fine, te va face să te dai pe brazdă şi să i te dăruieşti cu totul în pat.

În general, îţi priveşti cu neîncredere instinctele sexuale şi preferi să te laşi doar pe mâna raţiunii. Aşa că, îţi vei îmbunătăţi considerabil viaţa sexuală, dacă înveţi să fii mai spontană şi să conştientizezi legătura intimă dintre minte şi trup.

Femeia Peşti


În privinţa bărbaţilor tu ai instincte contradictorii. Deşi îţi spui că poţi face sex fără implicaţii, pui suflet de fiecare dată, aşa că uneori poţi suferi dezamăgiri în plan sexual şi sentimental.

Trăieşti sexul cu intensitate maximă şi adesea ai impresia că în braţele lui eşti în transă. O astfel de trăire nu se manifestă însă cu orice bărbat, aşa că cel care te face să te simţi aşa va primi admiraţia ta veşnică.

Tinzi să fii uşor de influenţat de către sexul opus, pentru că vezi doar calităţile celorlalţi, în timp ce cu tine eşti destul de critică. De aceea, nu îţi asculţi instinctele, care te-ar putea feri de unele dezamăgiri. Pentru a te bucura de plăcerile sexului, ai nevoie de un bărbat bine intenţionat, care, cu grijă şi atenţie, îţi va spori încrederea în tine. Odată făcut acest lucru, partenerul tău va descoperi că ai o sexualitate jucăuşă, care preferă mai degrabă fanteziile ieşite din comun.

Pentru a-ţi îmbrăţişa sexualitatea este important să nu mai asociezi sexul cu sentimentul de vinovăţie şi de teamă. Aruncă-te cu capul înainte pentru a te elibera de inhibiţii.

Comentarii

  1. Gasisem si eu caracterizarile astea pe undeva si intentionam sa le pun la un moment dat pe blog. Este prima data cand ma regasesc 100% intr-un zodiac. Parca studiul ar fi fost facut pe mine.
    A, dar abia acum realizez, si tu tot capricorn esti! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nice, foarte multe fete s-au regasit in studiul acesta, sa-i spunem asa si multi baieti au confirmat :)). Si da, tot capricorn sunt, cea mai frumoasa zodie ;;) ( sunt constienta ca toti spun asta despre zodia lor :)) ) .

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa zici? Oh, nu cred, mai degraba ghinionista. Capricornii trebuie sa lupte din greu pentru orice doresc sa obtina in viata,dublu sau triplu fata de nativii altor zodii. E o zodie dura, Saturn ne pune mereu piedici.
    Si nu cred ca este pentru ca eu de obicei nu sunt multumita cu ce am, dar multa lume cand a auzit ca sunt capricorn ori m-a compatimit sincer, ori m-a ocolit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu sunt pusa in tema atat de bine cu zodiile, adica, nu am studiat atat de intens, insa, cred ca e un lucru bun ca stim cum sa luptam pt ceea ce vrem si ne face niste persoane mai puternice, ceea ce cred a fi un avanataj.
    Nici eu nu am fost intotdeauna multumita cu ce am avut dar am facut in asa fel incat mai devreme sau mai tarziu sa progresez si sa am mai mult :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!