Treceți la conținutul principal

Ora de creaţie: Mergem la mare.




E sâmbătă dimineaţa. Soarele bate încet la geam şi mă roagă să-i deschid,  să-mi invaedeze camera şi să-mi lumineze pereţii. Dar mi-e lene, nu am cheful necesar pentru a mă ridica din pat aşa că voi  da drumu la TV.. nişte desene animate Tom&Jerry înainte de mic-dejun, perfect!
Dar am nevoie de acţiune! Ceva care să mă scoată din intensa normalitate şi să plec, să revin a doua zi.
Mic-dejun, DONE!  

Telefonul sună, hmm, mă gândesc cine este atât de matinal într-o sâmbătă, 11:00..Chiar EL! Un zâmbet cât soarele frumos şi călduros de afaraă,  îmi apare pe faţă când aud oferta
- "Baby, hai să ne vedem!"
Mă pregătesc, îl sun, ne vedem repejor crezând că va fi o zi relaxantă de primăvară printr-un parc oarecare al Bucureştiului. Însă!!
- "Am o surpriză, te voi duce undeva.."

Curioasă, mă urc în maşina şi plecăm la drum, când..observ faptul că ieşim din Capitală, devin din ce în ce mai nerăbdătoare şi mă rog de el să-mi dezvăluie ce vom face, când, primesc superbul răspuns
- " O plimbare până la mare!"
    Inima-mi joacă fericită, ţopăie şi abea aşteaptă să guste şi ea din peisajul şi aerul de litoral. Drumul este liber, cerul senin, vremea caldă, popas şi poze, sărut şi imbratisare, mai târziu.. AM AJUNS!
Ne plimbăm pe malul mării, intrăm puţin în ea, ne stropim cu picaturi de apă, fericire din belşug şi dragoste. După ce ne consumăm energia, am vrea să mâncăm o pizza şi să ne liniştim setea cu un cico, aşadar ne îndreptăm către o terasă.

Soarele intră timid în mare să facă şi el o baie, se lasă răcoare şi-mi dă haina lui.

Cred că după toate astea plecăm acasă... "Da, dar ne vom opri până la munte!"




....to be continued  ( în cazul în care a fost destul de drăguţă încât să aibă continuare povestioara şi se cere :P, ca să nu plictisesc lumea. )

P.S. : Pură imaginaţie.

Comentarii

  1. BTW, ai o leapşă la moi pe blog! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. se cere,se cere contiunare....:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ralu: Ştii cum îmi spuneai tu, când îţi doreşti ceva cu adevărat, se întâmplă! :D Deci.. se apropie weekendul.. Ia vezi cum îţi alini dorul ;;) :*

    Voi încerca să rezolv cât pot de repede leapşa:D!

    RăspundețiȘtergere
  4. continuare: In drum spre munte,EL a facut accident cu masina,ambii au murit si au ajuns la stirile de la ora 5,otv si acces direct=)))))
    sunt handi azi:)))
    haide pupix iza:*:*:*
    -A.

    RăspundețiȘtergere
  5. glumesc,este o povestioara care poate avea numeroase continuari,chiar mi-ar placea sa citesc ce va urma..:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Offf dragă A. :)), O imaginaţie bogată dar BOLNAVĂ!! :)) Cel puţin azi..din ce spui tu, nu dezvălui secretul că aşa eşti zi de zi :)))). PUP!!

    RăspundețiȘtergere
  7. veveriţa: Ok!:D Voi concepe şi o continuare, îţi mulţumesc pentru timpul acordat blogului şi creaţiei de azi ;)) !! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta cu pura imaginatie a venit ca o dezamagire, nici nu ma gandeam ca nu e adevarat... oricum nu conteaza, merita continuarea.

    Bine ca nu ai zburat sa bei o cafea la Marseille! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Edu: Scuze pentru dezamăgire..şi eu mi-aş fi dorit să fie adevărat crede-mă :). Dar până la parte când sună telefonul, este adevărat! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. pacat ca e pura imaginatie. insa frumoasa ar fi realitatea:)

    numai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  11. D.sau Soinia: O să încerc s-o transpun în realitate cât de repede posibil :)

    alessya: Mulţumesc mult :*

    RăspundețiȘtergere
  12. eu acum in fiecare seara visez marea:))
    si acum ca am recitit postarea asta iar o sa visez marea:))
    of..iar mi e dor:(

    RăspundețiȘtergere
  13. si mie mi-e dor pana la bac!! dupa.. plec ca sageata albastra :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!