Treceți la conținutul principal

My old love , ballin' !


Astăzi este vorba despre unul din hobby-urile mele şi despre răspunsul la clasica întrebare : "Ce sport iţi place cel mai mult?" sau "Ce sport ai practicat?" , fără să clipesc iţi zic : BASKETUL ! Nu , nu mi-a plăcut încă din burtica mamei şi nu distrugeam bibelorile de prin casă jucându-mă cu mingiuţa incercînd să bag un coş de 3 puncte. Totul a pornit destul de târzior , am impresia că prin clasa a6a. Până atunci , că să vezi partea CIUDATĂ a lucrurilor şi că să-mi dau şi eu seama ce intorsătură ciudată a luat viaţa , chiar uram basketul, deoarece eu fiind mai micuţă de înălţime , in generală, nu eram tocmai potrivită pentru basket , însă aveam o profă de sport, destul de tânără, şi ea la fel, era pe atunci verry obsessed about this game, ne punea să jucăm 'Turul Franţei' sau un meci ,două că să vadă cum stă treaba cu skillurile noastre, insă cu mine avea de lucru, eu mă enervam pt că nu-mi reuşeau exact aruncările , eram şi incăpăţânată (incă sunt), iar rezultatul nu era tocmai OK.
Mai târziu, cum am menţionat mai sus, am inceput printr-a 6a , să ies în Studenţesc, (aflat pe aici prin zonă , pe la Maica Domnului, sau dacă îmi este dată ONOAREA sa+mi citească blog-ul vreo PIŢI, draga mea , lângă Bamboo) in timp formandu-mi o gaşcă destul de mare ,cunoscând multă lume , şi evident am reuşit să-mi îmbunătăţesc şi jocul.
Acum pot să zic că-mi este un dor incredibil să merg pe acolo şi să mă bag ca un miez în seamă cu diverşi sau diverse chiar dacă nu-i cunosc, cum făceam pe vremurile alea, intrebând eu sau ceilalaţi din "crew" dacă mai au nevoie de oameni să facem un 3-3 , 4-4 , depindea de mărimea terenului .
Daaarr , introducerea asta are şi ea un scop , acela fiind de vă impărtăşi o altă pasiune , ea fiind "chiombeala" la AND1. O să vă ataşez un filmuleţ din AND1 MIXTAPE VOL. 6 ( sunt 10 volume ,le găsiţi oricând pe ,amicul nostru, YouTube, merită să vă uitaţi la toate deşi preferatele mele sunt printre primele adică 1 , 2 , 3 , 4.. cam aşa ). Urmează prima parte din vol. 6 , iar sub el veţi vedea linkurile cu continuarea! ..Off..ce-aş vrea să fac şi eu ca băieţaşii ăştia !
Ah , şi era să uit să vă spun că unul din lucrurile care mă atrag la acest joc şi la AND1 , este muzica : HIP-HOP.

THIS ONE IS FOR : Ralu ( http://myspot-kirstday.blogspot.com/) si Mariciu ( http://machiaveliq.wordpress.com/ ) ...Remeber the time :))
Pace :)>- !



Part 2 : http://www.youtube.com/watch?v=ZBJq3bNW0YM&feature=related
Part 3 : http://www.youtube.com/watch?v=3vlzRiLdBuM&feature=related
Part 4 and the last one : http://www.youtube.com/watch?v=YjMA8TsekZ8&feature=related

Hai că poate în 2 ani de exersat zilnic o să-mi iasă şi mie mişcările!

Comentarii

  1. ce mai vremuri... chiar ne distram, chiar petreceam mult timp în aer liber, făcând chestii nice... acum, de-ar mai fi timp...

    dar lui mariciu de ce-i bagi nasu` unde nu-i fierbe oala? el venea doar la agăţat acolo :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Well în timp ce agăţa , mai arunca şi el de 2, 3 ori cu mingea la coş , până la urmă e vorba de distracţie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. A.
    Daaa si eu am facut basket:Dmi-a placut foarte mult!pana mi-am rupt toate degetele:))e foarte bine sa avem activitati de astea sportive:Xsanatos:D

    RăspundețiȘtergere
  4. anca si degetele ei rupte=)))))si eu am facut basket si nu imi placea delocc delocc mereu eram in urma nu prindeam nicio minge ma calcau toti in picioare=)) ce ma distrez aici:))
    in schimb atletismul mi-a placut:>
    ti-am zis ca am facut si balet?:D:D:D cand eram in cls 2 ca o lebada libera pe lacccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc!
    ce am mai facut?:-? atat!:))
    mama...mi-e foame de mor, singura sursa de lumina din casa sunt 2 geamuri sparte ia sa invat eu carpatii meridionali pe derost poate-mi trece=))))
    da bine ok ms pa pa:)))
    n-am rosiii
    nu pot sa invat daca n-am rosii
    si faceai toate cacaturile alea doar ca sa nu invv, daca implica si o......... BAIETI STITI
    eu am baut vin sau tu?:)))
    mi-ai dat 2 ca n-am stiu sa scriu benzen pe tabla....ehee:))) ora de chimie da ce ora placuta, mai stii cand era sa lesin? in cls 10, defapt mereu imi vine sa lesin la ora de chimie cand se apropie profa de mne....palpitatii!!!!
    ok bine ms pa
    =))

    RăspundețiȘtergere
  5. să vă spun.. romanul ăsta a fost scris de o nebună şi a citat din Costel de la Cafe Deko ! Hai că eşti bună la "blogu omului "

    RăspundețiȘtergere
  6. hai sa iti povestesc o zi de-a mea
    ma trezesc la 6:)) juma d h imi ia sa ma gandesc cu ce ma imbrac, intre timp vine apa calda:)) fac dus ma spal pe dinti dupa aia mananc=)) si plec. stau 3 min in statie la tramvai ajung la scl te vad esti trista vin eu cu fericirea mea si zambetul meu tembel:D si primul cuvant care imi ese din gura COITE=)) te inveseleste si incepi sa fii prea vesela si eu sa te evit. dupa aia, mergem si mancam la fast food si radeam mult sau stam si ne uitam pe pereti eu gandindu-ma la ale mele tu la a ta:)) apoi ajung acasa dorm sau citesc sau invat sau imi fac teme apoi stau pe mess apoi poate iesim apoi stau pe farmville:)) apoi ma suni! apoi ma culc si tu ma suni si eu dorm si te injur in vis
    the end
    misto eh?:>:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. huaiahaia nebuna asta are nume CATWOMAN HU HA CHHHHH

    RăspundețiȘtergere
  8. o zi din viata mea in weekend: ma trezesc la 1, 2 asa...citesc sau imi fac temele apoi stau pe mess apoi ma suni..ma prefac ca nu vad=)) intru la pc dupa ce m-ai exasperat cu telefoanele=)) imi zici ca vrei sa iesim toata noaptea ma duc ma barbieresc imi scot branza din dinti si a imbrac trendos ca poate ma alege careva:)) ajungem unde ajungem noi 2 ne spargem printre sticle visam cu ochii deschisi avem planuri marete dar aman2 stim ca o sa fim pe veci asa adica 2 boschetare printre sticle de vin! dudah feat paula !(text fictional...jumate:D) catwoman

    RăspundețiȘtergere
  9. Vezi că asta trebuie să scrii la leapşă nu aici:)) and btw : eşti nebună mujer !!

    RăspundețiȘtergere
  10. ahahaha, băăăăăăăă. aşa idioată cum eşti aproape că mi-ai stors o lacrimă, jur

    RăspundețiȘtergere
  11. =)) aproape ca mi-ai stros o basina...de capsuni

    RăspundețiȘtergere
  12. coaiee nu fii basionoasa cacacioaso=))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!