Treceți la conținutul principal

Capriconii


Mă găndeam acum la definiţia blogului, iar prin cap îmi trece următoarea idee : un spaţiu , pe internet , dedicat subiectelor personale , unde poţi abera când şi cât vrei, iar în jurul acestor teme pronind conversaţii prin intermediul comentariilor directe lăsate la posturi între cititori şi cel ce-Şi scrie gândurile pe blog.

Am Început cu aceasta mică "definiţie" pentru a-mi justifica următoare temă , pe care voi incerca să o scriu cât mai frumos, nu siropos, deoarece îmi este foarte dragă, dar şi greu pt că este ca şi cum aş scrie despre mine şi cred că oricărei persoane ii este greu sa vorbeasca despre
ea insăşi.

Se numeşte Andreea. Mi-am dorit să îi dedic un spaţiu la mine pe blog de ceva timp ca un fel de surpriză sau ceva frumos pt sufletul ei , totodată şi al meu, insă mai am încă un motiv : acela fiind că nu am apucat să îi fac un cadou de ziua ei aşadar m-am gândit să recuperez câte puţin, în stilul meu unic.

Spuneţi-mi... voi credeţi in zodii, horoscop , pe scurt astrologie? Eh ,nici eu nu sunt aşa mare pătimaşă, deşi uneori mă influenţează , spre exemplu , dacă citesc dimineaţa, iar acolo nu scrie deloc de bine, parcă ceva nu merge în ziua aia. Dar! să revenim la subiect, de ce v-am intrebat despre zodii şi ce are legatură cu ele , se datorează faptului că, Andreea, este Capricorn , ca şi mine de altfel.Nu ştiu daca vi s-a intâmplat vreodată să vă "nimeriţi" atât de mult cu un prieten la stări , emoţii , caracter , gândire, însa eu cu subiectul meu, da. Este o potrivire de zodii perfectă.
Dimineaţa când dă "apelare izuh" : " ce faci ? uite eu mă duc la muncă, n-am chef deloc, sunt nervoasă!" eu rămân , cum s-ar spune , afiş când aceleaşi gânduri le am şi eu , iar chestiile astea sunt cam zilnice, nu vă gândiţi la nervi şi lipsa de chef, ci la sentimentele pe care le ai pentru ziua respectivă.

Partea funny care e, că noi nu ne ştim de când jucam "flori, fete şi băieţi" în părculeţ , ci ne ştim de vro 3-4 ani?! e posibil să greşesc
, recunosc , nu prea am noţiunea timpului, hehe. Să vă zic şi de unde : de pe HI5! hahaaa,penal ştiu, având doar un prieten comun.

În altă ordine de idei, Zaza, Mell, suculetzz sau Andreea ,mă intelege , bă , de fiecare dată, chiar şi'n momentele în care mă sună şi-i zic "NU AM CHEF SĂ VORBESC, PA!" , ştie în secunda următoare cum stă treaba şi nu se supără,( cum probabil mulţi in locul ei ar face-o, sau cel puţin s-ar enerva), pt că evident , la fel face şi ea şi ştiu că e ceva neregulă, o las să se calmeaze , apoi vedem ce s-a întamplat şi când ne dăm seama că ne enervam din cauza unor tâmpenii, râdeam ca
două capricoance tâmpite ce "estem".

Ce zici mă? Credeai că nu mai vine ziua în care să te "postez" , nu? Stai că n-am terminat ! ;)

Acum mă adresez celor care "mă citesc" , 2-3 care sunt , când se plictisesc :)) :
temperamentala Zaza, ca orice FATĂ , are şi ea probleme con la corason , nu? Că noi fetele ne pricepem cel mai bine la asta, să facem o dramă din viaţa noastră amoroasă. Când se intamplă, vorbim , ea nu-şi mai controlează cuvintele,
deşi sunt convinsă că acum lucrează la domeniul de alegere al cuvintelor, fiindcă un X sau Y nu ar agreea ca o Lady să vorbească necontrolat, nu-i aşa? O ascult, o aprob, căci nu e deloc plăcut să te mai contrazică cineva în momentul când ţi se pare că ţi-a dat cineva cu-n bolovan sau dovleac în cap. Evident când îi spun c-o să fie bine , nu mă crede , zice că GATA, nu mai vrea, că face , că drege, dar când se adevereşte ce am zis , e ca un copil mic , care se bucură la primul său zmeu înălţat pe cerul senin, e aşa drăguţa încât fericirea ei n-are cum să nu se transforme şi-n a mea.
Nu vrea faimă , nu vrea bani ( adică nu e pe interes ,însă să nu credeţi că tot salariul ei îl dă celor care şterg geamurile maşinilor la semafor:)) ) , vrea doar stări de bine şi prieteni ( nu falşi amici ) ,iar înainte de toate , familia ei să aibă parte de sănătate.

Şi-ar dori să deţină controlul, intr-o notă plăcută , asupra unei altei litere din alfabet, neputincioasă momentan ,Andreea, se mâhneşte dacă LITERA , să spunem , că-şi mută paharul din faţă şi-l pune mai la stânga (exemplu banal, nu e chiar atât de nebună precum am făcut-o eu să pară acum :)) ) , deoarece fraieră ca mine, se ataţează repede şi vrea să ştie că ce-i al ei,e doar al ei.

Suculetzzule ,nu te supăra pt cele zise mai sus dar ştii că nu e stilul nostru să fim siropoase!

Restul lăsăm pe altă dată, ce-i prea mult strică!

Puuuup.

Comentarii

 1. nice>:D<
  burp pentru amandoua>:D<
  zaza nu te soca...burp-ul e ceva de bine din partea mea:))

  RăspundețiȘtergere
 2. un cadou special de ziua mea :x
  Iti multumesc sa ma asculti zi de zi..
  Iti multumesc ca ma suporti asa cum sunt eu DI-FI-CI-LA
  Iti multumesc ca esti zodia perfecta:X
  It multumesc ce ti-ai facut hi5 si asa ne-am intalnit :)))

  Iti multumesc ca mi esti prietena si te iubesc de Sf Valentin >:D< :*:*

  RăspundețiȘtergere
 3. bravo voua, la cat mai multi ani de prietenie >:D<

  RăspundețiȘtergere
 4. MULTUMIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!

Cum să îți faci tenul fericit

„Frumuse ț ea e o scrisoare de recomandare pe care natură o dă favoriților ei.” — Voltaire            Pornind de la această idee, vreau să vă spun că orice om este frumos în felul său, orice persoană trebuie să aibă grij ă  de caracteresticile fizice, însă și de cele interioare. Pentru a fi un om frumos, trebuie să nu uiți să fi și bun, iar eu am crescut într-o familie unde aceste două aspecte sunt esențiale.            Mamă îmi spune până și în ziua de astăzi că trebuie să am tenul îngrijit, părul curat, hainele călcate și "să îmi văd de treburile mele", adică să nu fac rău nimănui și să încerc să am un comportament care să nu deranjeze pe cei din jurul meu.             Însă de când eram mică am fost fascinată de ceva: mama mereu se  trezește mai devreme, înainte de a pleca la serviciu și își repet ă  ritualul de frumusețe. Nu înțelegeam pe atunci ce e de făcut și de ce trebuie să te trezești așa devreme, în loc să te trezești, să te îmbraci și să pleci, după