Treceți la conținutul principal

Capriconii


Mă găndeam acum la definiţia blogului, iar prin cap îmi trece următoarea idee : un spaţiu , pe internet , dedicat subiectelor personale , unde poţi abera când şi cât vrei, iar în jurul acestor teme pronind conversaţii prin intermediul comentariilor directe lăsate la posturi între cititori şi cel ce-Şi scrie gândurile pe blog.

Am Început cu aceasta mică "definiţie" pentru a-mi justifica următoare temă , pe care voi incerca să o scriu cât mai frumos, nu siropos, deoarece îmi este foarte dragă, dar şi greu pt că este ca şi cum aş scrie despre mine şi cred că oricărei persoane ii este greu sa vorbeasca despre
ea insăşi.

Se numeşte Andreea. Mi-am dorit să îi dedic un spaţiu la mine pe blog de ceva timp ca un fel de surpriză sau ceva frumos pt sufletul ei , totodată şi al meu, insă mai am încă un motiv : acela fiind că nu am apucat să îi fac un cadou de ziua ei aşadar m-am gândit să recuperez câte puţin, în stilul meu unic.

Spuneţi-mi... voi credeţi in zodii, horoscop , pe scurt astrologie? Eh ,nici eu nu sunt aşa mare pătimaşă, deşi uneori mă influenţează , spre exemplu , dacă citesc dimineaţa, iar acolo nu scrie deloc de bine, parcă ceva nu merge în ziua aia. Dar! să revenim la subiect, de ce v-am intrebat despre zodii şi ce are legatură cu ele , se datorează faptului că, Andreea, este Capricorn , ca şi mine de altfel.Nu ştiu daca vi s-a intâmplat vreodată să vă "nimeriţi" atât de mult cu un prieten la stări , emoţii , caracter , gândire, însa eu cu subiectul meu, da. Este o potrivire de zodii perfectă.
Dimineaţa când dă "apelare izuh" : " ce faci ? uite eu mă duc la muncă, n-am chef deloc, sunt nervoasă!" eu rămân , cum s-ar spune , afiş când aceleaşi gânduri le am şi eu , iar chestiile astea sunt cam zilnice, nu vă gândiţi la nervi şi lipsa de chef, ci la sentimentele pe care le ai pentru ziua respectivă.

Partea funny care e, că noi nu ne ştim de când jucam "flori, fete şi băieţi" în părculeţ , ci ne ştim de vro 3-4 ani?! e posibil să greşesc
, recunosc , nu prea am noţiunea timpului, hehe. Să vă zic şi de unde : de pe HI5! hahaaa,penal ştiu, având doar un prieten comun.

În altă ordine de idei, Zaza, Mell, suculetzz sau Andreea ,mă intelege , bă , de fiecare dată, chiar şi'n momentele în care mă sună şi-i zic "NU AM CHEF SĂ VORBESC, PA!" , ştie în secunda următoare cum stă treaba şi nu se supără,( cum probabil mulţi in locul ei ar face-o, sau cel puţin s-ar enerva), pt că evident , la fel face şi ea şi ştiu că e ceva neregulă, o las să se calmeaze , apoi vedem ce s-a întamplat şi când ne dăm seama că ne enervam din cauza unor tâmpenii, râdeam ca
două capricoance tâmpite ce "estem".

Ce zici mă? Credeai că nu mai vine ziua în care să te "postez" , nu? Stai că n-am terminat ! ;)

Acum mă adresez celor care "mă citesc" , 2-3 care sunt , când se plictisesc :)) :
temperamentala Zaza, ca orice FATĂ , are şi ea probleme con la corason , nu? Că noi fetele ne pricepem cel mai bine la asta, să facem o dramă din viaţa noastră amoroasă. Când se intamplă, vorbim , ea nu-şi mai controlează cuvintele,
deşi sunt convinsă că acum lucrează la domeniul de alegere al cuvintelor, fiindcă un X sau Y nu ar agreea ca o Lady să vorbească necontrolat, nu-i aşa? O ascult, o aprob, căci nu e deloc plăcut să te mai contrazică cineva în momentul când ţi se pare că ţi-a dat cineva cu-n bolovan sau dovleac în cap. Evident când îi spun c-o să fie bine , nu mă crede , zice că GATA, nu mai vrea, că face , că drege, dar când se adevereşte ce am zis , e ca un copil mic , care se bucură la primul său zmeu înălţat pe cerul senin, e aşa drăguţa încât fericirea ei n-are cum să nu se transforme şi-n a mea.
Nu vrea faimă , nu vrea bani ( adică nu e pe interes ,însă să nu credeţi că tot salariul ei îl dă celor care şterg geamurile maşinilor la semafor:)) ) , vrea doar stări de bine şi prieteni ( nu falşi amici ) ,iar înainte de toate , familia ei să aibă parte de sănătate.

Şi-ar dori să deţină controlul, intr-o notă plăcută , asupra unei altei litere din alfabet, neputincioasă momentan ,Andreea, se mâhneşte dacă LITERA , să spunem , că-şi mută paharul din faţă şi-l pune mai la stânga (exemplu banal, nu e chiar atât de nebună precum am făcut-o eu să pară acum :)) ) , deoarece fraieră ca mine, se ataţează repede şi vrea să ştie că ce-i al ei,e doar al ei.

Suculetzzule ,nu te supăra pt cele zise mai sus dar ştii că nu e stilul nostru să fim siropoase!

Restul lăsăm pe altă dată, ce-i prea mult strică!

Puuuup.

Comentarii

 1. nice>:D<
  burp pentru amandoua>:D<
  zaza nu te soca...burp-ul e ceva de bine din partea mea:))

  RăspundețiȘtergere
 2. un cadou special de ziua mea :x
  Iti multumesc sa ma asculti zi de zi..
  Iti multumesc ca ma suporti asa cum sunt eu DI-FI-CI-LA
  Iti multumesc ca esti zodia perfecta:X
  It multumesc ce ti-ai facut hi5 si asa ne-am intalnit :)))

  Iti multumesc ca mi esti prietena si te iubesc de Sf Valentin >:D< :*:*

  RăspundețiȘtergere
 3. bravo voua, la cat mai multi ani de prietenie >:D<

  RăspundețiȘtergere
 4. MULTUMIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva! Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.

 Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare. În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care acceptau tichete de vacanță, …

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea II

Am revenit cu peripețiile mele, care îmi fac viața mai frumoasă și cu care mă mândresc! :))

Îmi place ca-n fiecare zi să am câte o experiență de povestit sau poate de ținut minute pentru amintiri frumoase, mai puțin frumoase, palpitante sau cum sunt ele.

 Vă povesteam în articolul anterior, că am niște vouchere de vacanță, pe care aș vrea să le epuizez. Nu eu singură, ci împreună cu familia, să ieșim un weekend pe undeva, de preferat la munte, iar ocazia s-a nimerit numai bine, fiind și ziua de naștere a tatălui meu luna aceasta.


Ca un reminder, voucherele le-au primit ai mei, ei lucrând la stat. Eu sunt "corporatristă", de câteva luni, așa că mă bucur de beneficiile unei companii mari. Acum ele diferă de la firmă la firmă, așa c-o să enumăr bonurile de masă și asigurarea de sănătate. 

 Continuând aventura mea, vă ziceam că inițial am dat de o doamnă, doamna Mihaela, de la Pensiunea Mihaela, din Poiana Brașov, pe care o recomand cu mare drag. Puteam folosi voucherele de vacanță…

Experiența Cereal Crunch Cafe într-o zi de weekend

Să fim copii pentru inc-o zi! Pe premiza asta a fost experiența mea pe care am avut în acest weekend cu Roberta. De ceva timp am dat "nas în nas" cu o pagină de instagram numită Cereal Crunch. Se pare că m-am potrivit la gusturi culinare, să spun așa, cu ea, ne-am hotărât să mergem, după ce am avut mai multe tentative, dar nu am reușit să ne intersectăm programul. De poftă ce ne era, am zis că sâmbătă este ziua cea mare! Înainte de asta, am băgat și o oră și jumătate de sală, pentru că mă simțeam cumva vinovată de ceea ce va urma, dar mă simțeam și atât de bineeee și entuziasmată că voi mânca cele mai bune cereale!  Roberta nu mâncase mai nimic aproape toată ziua, pentru momentul mult așteptat, hihi! :D Ne-am întâlnit și am pornit la drum. Localul este amplasat destul de bine și poți ajunge ușor și cu mașina și cu transportul în comun sau pe jos, mai exact pe Bulevardul Națiunilor Unite. Eu inițial am crezut că de la Unrii, trebuie să merg spre Bibliotecă Națională, dar…